Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Publicaţia Fotomac anunţă un nou transfer la FCSB. Reacţia lui Gigi Becali

Publicaţia Fotomac anunţă un nou transfer la FCSB. Reacţia lui Gigi Becaligalerie foto

Superliga

Comentarii

Jurnaliştii de la Fotomac anunţă că FCSB a făcut un nou transfer. Turcii scriu că Bogdan Stancu va ajunge la clubul patronat de Gigi Becali.

Publicaţia Fotomac titrează: ”Bogdan Stancu se întoarce acasă”. Gigi Becali a anunţat că negociază cu atacantul lui Genclerbirligi, care mai are contract până pe 30 iunie, dar până acum transferul nu a fost anunţat oficial.

Acum, jurnaliştii turci dau ca sigur transferul şi susţin că Bogdan Stancu se întoarce la clubul pentru care a mai jucat în perioada iulie 2008 - ianuarie 2011, când a fost transferat de Galatasaray.

Fotomac anunţă un nou transfer la FCSB: ”Bogdan Stancu se întoarce în ţara sa”

”Bogdan Stancu, cel care a jucat mulţi ani în Superliga, se întoarce în ţara sa. Atacantul român de 33 de ani, care a jucat la Galatasaray, Ordusport, Bursaspor şi Genclerbirligi se întâlneşte cu Steaua Bucureşti (n.r. FCSB)”, scriu cei de la Fotomac.

Bogdan Stancu mai are contract cu Genclerbirligi până pe 30 iunie, dar n-ar fi exclus să ajungă la un acord cu cei din conducere să fie lăsat să plece mai devreme.

Pe de altă parte, la Genclerbirligi sunt alegeri şi fostul internaţional român ar fi tentat să semneze un nou contract dacă actualul preşedinte obţine un nou mandat şi îi propune o nouă înţelegere. Varianta a fost confirmată de Gigi Becali, în urmă cu câteva zile:

”El (n.r. Bogdan Stancu) mi-a zis: 'Nea Gigi, singurul lucru să rămân în Turcia e caracterul faţă de başkan. Dacă va câştiga ăla alegerile'. Deci, dacă vrea să îl ţină, îl ţine”, a spus patronul FCSB.

Dacă informaţia oferită de turci se confirmă, Bogdan Stancu ar urma să fie printre ultimele transferuri pe care Gigi Becali le-ar face în această vară. Pe lângă Bogdan Stancu, Gigi Becali ar dori să-l mai transfere pe Andrei Dumiter, un jucător de bandă dreaptă de la Sepsi:

”L-am luat pe Creţu. Azi s-a terminat şi cu Vucur, a semnat pe mail, mâine vine. Mai rămâne Bogdan Stancu şi cu ăsta, Dumiter (n.r. de la Sepsi), pe el mai vrem să-l mai luam, da”, a fost reacţia lui Gigi Becali, la Pro X.

Afla mai multe despre: bogdan stancu 

viewscnt
Articole similare