Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pugilistul Anthony Joshua, decis să-l spulbere pe Kubrat Pulev, în confruntarea "greilor". "Vreau să îi zdrobesc sufletul"

Pugilistul Anthony Joshua, decis să-l spulbere pe Kubrat Pulev, în confruntarea "greilor". "Vreau să îi zdrobesc sufletul"

Box

Comentarii

Campionul mondial al ''greilor'', britanicul Anthony Joshua, spune că este decis să câştige confruntarea cu bulgarul Kubrat Pulev, de sâmbătă seara, de pe Wembley, şi să-şi păstreze centurile câştigate la această categorie, scrie dpa.

Joshua îşi va pune în joc centurile în versiunile IBF, WBA, WBO şi IBO. Meciul ar fi trebuit să aibă loc pe 20 iunie în capitala britanică, dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Va fi prima luptă în faţa propriilor suporteri în ultimii doi ani pentru Joshua (31 de ani), care afirmă că doreşte un meci cu Tyson Fury, anul viitor. Britanicul admite însă că lupta nu va fi uşoară, deoarece Pulev (39 ani) a pierdut doar un singur meci în 29 de confruntări.

''Trebuie să fac astfel încât să-l demotivez pe adversar, să-i zdruncin încrederea în sine. Aşa poţi învinge pe cineva, zdrobindu-i sufletul'', a spus Joshua, întrebat de ziarişti cum va aborda lupta.

Singura înfrângere a lui Pulev a fost în 2014 în faţa fostului campion Vladimir Klitchko, care s-a retras după ce a pierdut în faţa lui Joshua trei ani mai târziu. Joshua a menţionat că ucraineanul i-a oferit câteva sfaturi despre cum să lupte cu Pulev, însă a arătat că bulgarul nu mai este cel din 2014.

''Iau cu precauţie sfaturile lui Klitchko pentru că Pulev cu care mă voi confrunta eu nu este cel de acum şase ani, cu care a avut de-a face Klitchko'', a afirmat britanicul.

El a adăugat că nu ar rata ocazia de a lupta, anul viitor, contra compatriotului său, Tyson Fury, care deţine titlul mondial al ''greilor'' în versiunea WBC, pentru unificarea centurilor.

''Este un obiectiv mare, important este să vedem cum vom putea face pentru a-l aduce pe Fury în ring'', a spus Joshua.

Aşa cum s-a anunţat, o mie de spectatori vor urmări, pe 12 decembrie, meciul dintre ''greii'' Anthony Joshua şi Kubrat Pulev de pe stadionul Wembley. Promotorul Eddie Hearn preciza, la începutul lunii, că vor fi luate măsuri stricte de siguranţă sanitară pe care toţi cei prezenţi vor trebui să le respecte.

Anthony Joshua şi-a recuperat centurile de campion WBA, IBF şi WBO pe 7 decembrie 2019, când l-a învins pe americanul Andy Ruiz, în cursul unei gale care s-a desfăşurat în Arabia Saudită. Challenger desemnat al lui Anthony Joshua, bulgarul, supranumit Cobra, a renunţat din cauza unei accidentări la un meci împotriva britanicului în octombrie 2017.

Afla mai multe despre: alte 

viewscnt
Articole similare