Experiențe împreună.
You are here:

Pugilistul suedez Erik Skoglund, accidentat la un antrenament, a ieşit din comă

Pugilistul suedez Erik Skoglund, accidentat la un antrenament, a ieşit din comă

Box

Pugilistul suedez Erik Skoglund, care a fost plasat în comă la 9 decembrie din cauza unei leziuni cerebrale, şi-a revenit şi răspunde la comenzi, informează BBC.

 "Deşi se află încă la terapie intensivă, momentele critice au trecut. Doctorii sunt mulţumiţi de rezultate, el respiră singur şi răspunde la comenzi. În următoarele zile, Erik va fi supus mai mult examinări, care vor arăta efectul accidentării pentru viitor", a anunţat agenţia Sauerland Promotions, care se ocupă de jucător. ponturi pariuri azi

Pugilistul suedez Erik Skoglund a fost plasat în comă, după o lovitură puternică la un antrenament, provocându-i o leziune cerebrală.

Erik Skoglund a fost transportat la spital şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale pe creier, fiind apoi plasat în comă. ponturi pariuri cupa mondiala 

Sportivul de 26 de ani participa la World Boxing Super Series, competiţie care reuneşte cei mai buni opt pugilişti din lume la categoria supermijlocie.

 

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.