Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Punct final! De Rossi pleacă de la Boca Juniors după jumătate de an şi se retrage din fotbal

Punct final! De Rossi pleacă de la Boca Juniors după jumătate de an şi se retrage din fotbal
Comentarii

Italianul Daniele De Rossi (36 de ani) a luat o decizie importantă, anume aceea de a se retrage din fotbal, anunţă presa italiană.

Sky Sport Italia a anunţat că Daniele De Rossi a luat decizia de a pleca de la Boca Juniors şi de a se retrage definitiv din fotbal. Mijlocaşul italian evolua din vară la Boca Juniors, după o "viaţă" petrecută la AS Roma. 

De Rossi mai avea contract până în vară cu Boca, însă potrivit The Sun, neînţelegerile cu noul antrenor Miguel Angel Russo. Doar patru meciuri a jucat în tricoul celor de la Boca Juniors. El s-a accidentat în timpul unui derby cu River Plate şi a ratat cele două dueluri cu adversara de moarte din Buenos Aires, care au avut loc în semifinala Copei Libertadores.

Daniele De Rossi se retrage din fotbal 

Mijlocaşul defensiv a jucat timp de 15 ani la Roma, îmbrăcând tricoul capitolinilor în peste 600 de meciuri. Decizia de a nu îi prelungi contractul i-a supărat pe fanii Romei, însă De Rossi a decis că nu era momentul să se retragă în acel moment. 

De Rossi a fost unul dintre jucătorii de bază în echipa Italiei din 2006, condusă de Marcello Lippi către titlul mondial. 

Afla mai multe despre: daniele de rossiretragerede rossi retrasboca juniors 

viewscnt
Articole similare