Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Punct şi de la capăt. Steaua nu renunţă la proiect. Antrenor, manager şi jucători de Liga 1 pentru următorul sezon

Punct şi de la capăt. Steaua nu renunţă la proiect. Antrenor, manager şi jucători de Liga 1 pentru următorul sezon

Fotbal intern

Comentarii

CSA Steaua a ratat promovarea în Liga a 3-a pentru al doilea an consecutiv, iar mulţi ar putea crede că Ministerul Apărării va renunţa la proiect şi totodată va abandona echipa care a produs mai mulţi nervi decât clipe de fericire fanilor "roş-albaştri" în ultima perioadă.

Dacă anul trecut a fost manager general, iar de pregătirea jucătorilor s-a ocupat Ion Ion, anul acesta Marius Lăcătuş nu mai are nicio scuză şi ar putea fi considerat principalul vinovat pentru eşecul echipei. Astfel, oficialii clubului din Liga a 4-a deja s-au reprofilat. Potrivit GSP, Gabi Balint este favorit să îi antreneze pe "roş-albaştri" din sezonul viitor, el fiind un susţinător al acestui proiect încă de când a apărut. 

Schimbările nu se opresc aici. Aceeaşi sursă menţionează că Narcis Răducan, un bun prieten al lui Balint, ar urma să fie manager-ul general al echipei, urmând ca întreg staff-ul de până acum să sară din schemă. Fostul atacant al Stelei va avea responsabilitatea de a aduce jucătorii potriviţi pentru ca echipa din Ghencea să nu mai rateze promovarea şi pentru al treilea an la rând. 

De-a lungul carierei sale de antrenor, Balint (56 de ani) a stat pe banca unor echipe precum FC Bihor, Sportul Studenţesc, Sheriff Tiraspol, Poli Timişoara, FC Vaslui sau U Craiova, dar a fost şi selecţionerul Moldovei. Narcis Răducan a mai ocupat poziţia aceasta de manager la mai multe echipe din Liga 1, printre care chiar şi actuala FCSB. 

Afla mai multe despre: csa steauagabi balintnarcis raducan 

viewscnt
Articole similare