Experiențe împreună.
You are here:

Pune handbalul pe "hold" I Gabriella Szucs a renunţat pentru moment la sportul de performanţă!

Pune handbalul pe "hold" I Gabriella Szucs a renunţat pentru moment la sportul de performanţă!

Handbal

Comentarii

Gabriella Szucs (33 de ani), componentă de bază a primei reprezentative a României, a anunţat că este însărcinată şi că va renunţa, cel puţin momentan, la sportul de performanţă.

Interul stânga de la Dunărea Brăila i-a anunţat pe oficialii clubului dunărean, iar antrenorul Florin Pera nu s-a mai putut baza pe ea turneul amical disputat la Brăila, pe 28 şi 29 decembrie. Gabi a stat pe banca echipei sale, dar a ţinut statistica echipei, scrie GSP.ro.

Din 2015 a ales să joace pentru România, ea evoluând la echipe de club precum Oltchim, HC Zalău, HCM Baia Mare şi Dunărea Brăila.

Szucs trăieşte o poveste de dragoste cu consilierul parlamentar Ciprian Bucur. Cei doi au petrecut Crăciunul împreună la Debrecen, Gabi prezentându-şi iubitul părinţilor săi şi dându-le marea veste că în curând vor deveni bunici.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe