Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pune presiune mare pe el. Trebuia să joace!”. Jucătorul de la FCSB pe care l-a evidenţiat Basarab Panduru | EXCLUSIV

”Pune presiune mare pe el. Trebuia să joace!”. Jucătorul de la FCSB pe care l-a evidenţiat Basarab Panduru | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru consideră că Edjouma trebuia să joace la FCSB indiferent de ce evoluţii avea Oaidă în echipa lui Gigi Becali.

FCSB a învins pe CS Mioveni cu 5-1, pe Arena Naţională, meci în care a marcat prima dată prin Malcom Edjouma, jucător introdus pe teren în minutul 24, în locul lui Oaidă, o schimbare care a surprins, având în vedere că meciul începuse de puţin timp şi nu era vorba de o accidentare musculară.

Edjouma a avut o perioadă mai dificilă la FCSB în acest sezon. Mijlocaşul a părut că nu mai este titular indiscutabil, iar Gigi Becali a anunţat că are oferte pentru el. Patronul a recunoscut că este decis să îl cedeze.

Mai mult decât atât, el ar fi intrat în conflict cu Dică şi ar fi avut probleme şi cu Mihai Pintilii, chiar dacă antrenorul ”neoficial” al FSCB-ului nu a confirmat niciodată acest lucru. 

Basarab Panduru consideră că indiferent de evoluţiile pe care le avea Oaidă, Edjouma trebuia să joace. Expertul Orange Sport susţine că fotbalistul francez punea presiune pe Răzvan Oaidă. 

”Pune presiune mare pe el. Trebuia să joace!”.

”După ce l-a scos în minutul 23 de Oaidă, te gândeai că Edjouma dă goluri şi la Botoşani şi acasă. A devenit încert, doar când a jucat Oaidă. Dacă făcea Oaidă mari meciuri...

Indiferent de cum juca Oaidă, Edjouma punea o presiune mare pe el. Edjouma trebuia să joace, să intre. La Botoşani dă gol. Dă gol cu Mioveni”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb-oaidă-edjouma-panduru 

viewscnt
Articole similare