Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pus din nou pe liber! Jucătorul dat afară de Becali de la FCSB în 2017 a eşuat şi la noua echipă. Ce i-au transmis şefii

Pus din nou pe liber! Jucătorul dat afară de Becali de la FCSB în 2017 a eşuat şi la noua echipă. Ce i-au transmis şefii

FCSB

Comentarii

După ce Gigi Becali a decis să nu-i mai prelungească acordul cu FCSB care expirase în vara lui 2017, Wilfred Moke a semnat cu Konyaspor din prima ligă turcă şi credea că şi-a găsit liniştea.

Fotbalistul congolez în vârstă de 30 de ani va fi însă pus din nou pe liber, după ce antrenorul Konyei, Aykut Kocaman a decis să nu-l cheme în cantonamentul de iarnă al echipei sale din Antalya.

Doar 256 de minute a jucat Moke în acest sezon pentru Konyaspor, în 7 din ultimele 9 meciuri din campionat fiind rezervă neutilizată.

Presa din Turcia scrie că acordul dintre Moke şi Konyasport ”va fi rupt unilateral” jucătorul urmând să fie pus pe liber încă din primele zile ale anului. ”I s-a comunicat deja că trebuie să-şi caute echipe, pentru că nu mai face parte din vederile lui Kocaman” scrie ajansspor.com. Aceeaşi sursă scrie că Moke ar putea ajunge în Spania, în ligile inferioare, acolo unde a mai jucat pentru San Fernando, Echija sau Cadiz.

Adus de Becali, dat afară de Becali
Wilfred Moke a fost adus la FCSB la dorinţa expresă a patronului Gigi Becali. Fotbalistul congolez a jucat în sezonul 2016-2017 în tricoul roş-albastru, dar nu a convins şi a fost exclus chiar de către omul care l-a adus.

Pentru FCSB, Moke a strâns 36 de meciuri şi a marcat un gol. Nici la Konyaspor nu a dus-o mai bine, evoluând în doar 20 de partide oficiale. 

Afla mai multe despre: wilfred mokegigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare