Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pus la zid de Zidane! ”Situaţia lui nu s-a schimbat deloc!” Un galactic e ca şi plecat de pe Santiago Bernabeu

Pus la zid de Zidane! ”Situaţia lui nu s-a schimbat deloc!” Un galactic e ca şi plecat de pe Santiago Bernabeu

Real Madrid

Comentarii

Tehnicianul francez, Zinedine Zidane a vorbit într-o conferinţă de presă susţinută la Houston despre situaţia lui Gareth Bale.

Galezul Gareth Bale are zilele numărate la Real Madrid. Relaţia sa cu antrenorul principal al Realului, Zinedine Zidane nu s-a îmbunătăţit deloc, în ciuda faptului că starul transferat de la Tottenham a anunţat că nu vrea să plece de pe Santiago Bernabeu.

Ultima declaraţie a lui Zinedine Zidane ar trebui să-l pună însă serios pe gânduri pe Gareth Bale: ”Nu este o problemă pentru noi. El are contract cu Real Madrid, aşa că vom vedea ce se va întâmpla. Situaţia lui Bale nu s-a schimbat deloc faţă de luna iunie” a anunţat Zinedine Zidane, în ceea ce pare a fi un mesaj cât se poate de clar direcţionat împotriva galezului şi a agentului său, Jonathan Barnett.

Relaţia dintre cei doi este ruptă complet. Galezul l-a acuzat pe Zidane după plecarea acestuia de la Real Madrid în vara trecută, mai ales că a fost rezervă în duelul din finala Ligii Campionilor UEFA contra lui Liverpool, meci în care Bale a marcat ”o dublă”.

Are cifre mai bune decât Zidane la Real Madrid

Gareth Bale a fost cel mai scump transfer efectuat de Real Madrid în era Florentino Perez. Multă lume consideră că Bale nu a oferit randamentul scontat la gruparea blanco, dar cifrele îl ajută mult pe starul transferat de la Spurs.

Spre exemplu, Gareth Bale are cifre mai bune decât Zinedine Zidane la Real Madrid. Zidane are 227 de meciuri, 49 de goluri, 66 de pase decisive şi 6 trofee ca jucător pe Bernabeu, în timp ce Gareth Bale are 231 de meciuri, 102 goluri marcate, 65 de pase decisive şi 13 trofee câştigate la Real Madrid.

Afla mai multe despre: zinedine zidanegareth bale 

viewscnt
Articole similare