Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pus pe liber de Viitorul Constanţa, Mihai Voduţ şi-a găsit deja echipă

Pus pe liber de Viitorul Constanţa, Mihai Voduţ şi-a găsit deja echipă

Farul Constanța

Comentarii

Mihai Voduţ (24 de ani) va juca din acest an în Israel, pentru formaţia Beitar Ierusalim. Fostul vârf al Viitorului pleacă liber de contract din România.

Pe 22 ianuarie, Mihai Voduţ a fost pus pe liber de Viitorul Constanţa, după ce a fost implicat într-un scandal legat de pariuri. Voduţ juca la Viitorul din ianuarie 2018, timp în care a adunat 20 de meciuri, trei goluri şi patru pase decisive. De-a lungul carierei, el a mai evoluat la Chindia Târgovişte şi Viitorul.

Fotbalistul născut în Bucureşti nu a rămas prea mult timp fără echipă. În ciuda unui interes manifestat şi de Poli Iaşi, Voduţ a ales să încerce o experienţă în străinătate şi va juca în Israel, pentru Beitar Ierusalim.

De 6 ori campioană a Israelului, formaţia înfiinţată în urmă cu 83 de ani a jucat în sezonul 2006-2007 cu Dinamo în preliminariile Cupei Uefa, iar între ianuarie 2011 şi iunie 2011 a fost pregătită de Rony Levy, fostul tehnician de la Steaua şi Unirea Urziceni.

În prezent Beitar ocupă locul 10 în campionatul din Israel. În formaţia pregătită de Nir Klinger se mai află doar trei străini, francezii Antoine Conte (fost la PSG) şi Ange Plumain (ex-Fulham) şi portughezul Afonso Taira.

Afla mai multe despre: mihai voduţbeitar ierusalimviitorul constanţa 

viewscnt
Articole similare