Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pus pe lista de transferuri de Barcelona, Umtiti şi-a ales viitoarea echipă. Cu cine semnează campionul mondial francez

Pus pe lista de transferuri de Barcelona, Umtiti şi-a ales viitoarea echipă. Cu cine semnează campionul mondial francez

FC Barcelona

Comentarii

Pus pe lista de transferuri la FC Barcelona, Samuel Umtiti (26 de ani) şi-a ales deja viitoarea destinaţie. Campionul mondial francez e dorit în Premier League.

Arsenal, Manchester United şi Chelsea îl vor pe Umtiti de când au auzit că francezul e scos la vânzare de Barcelona pentru doar 50 de milioane de euro. Catalanii s-au hotărât să-l păstreze pe Clement Lenglet (24 de ani) şi să-i prelungească acestuia înţelegerea actuală, semn că se vor baza pe el în viitor, astfel că Umtiti a fost trecut pe lista de plecări.

Fundaşul campion mondial nu duce lipsa de oferte şi e dorit în Premier League, de trei cluburi mari, dar se pare că acesta şi-a ales deja viitoare destinaţie. Dintre Manchester United, Chelsea şi Arsenal, Umtiti i-a ales pe "Albaştrii", conform DailyStar. Chelsea va trebui să achite cele 50 de milioane de euro cerute de şefii Barcei în schimbul apărătorului.

Chelsea îl mai vrea şi pe Gabriel Magalhaes (22 de ani) de la Lille.



Umtiti a scăzut mult nivelul performanţelor sale de pe teren în ultimii doi ani, fiind mai mereu chinuit de o accidentare la genunchi pe care nu a a operat-o la timp, lucru care i-a convins pe şefii Barcelonei că trebuie să scape de fundaşul central.

Samuel Umtiti a fost transferat în 2016 de FC Barcelona de la Olympique Lyon pentru 25 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: samuel umtitichelseafc barcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare