Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Puşcăriaşii din Craiova au fost chemaţi de urgenţă pe "Oblemenco" I Totul ca zapăda să fie îndepărtată pentru meciul de Cupă

Puşcăriaşii din Craiova au fost chemaţi de urgenţă pe "Oblemenco" I Totul ca zapăda să fie îndepărtată pentru meciul de Cupă
Comentarii

Tehnicianul echipei CS Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat că îşi doreşte ca stadionul să fie plin la meciul cu Dinamo, programat, joi, în sferturile de finală ale Cupei României.

"Este un meci foate important, va fi foarte greu, jucăm împotriva unei echipe pentru care Cupa României este ultimul obiectiv din acest sezon. Dar sunt sigur că vom avea o atitudine mai bună ca a lor. Este cel mai important meci pentru că este primul, apoi urmează alte 12.

Trebuie să mă gândesc la echipa mea şi nu la altele, nu ştiu cum va veni Dinamo. În fotbal sunt două lucruri importante, primul sănătatea jucătorului şi apoi calitatea jocului. Foarte importantă este şi siguranţa spectatorului. Este important ca aceste lucru să fie garantate.

Sper că stadionul va fi plin, pentru că avem nevoie de fani pentru victorie", a declarat Mangia, într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: mangiacraiovazapadaoblemencopuscariasi 

viewscnt
Articole similare