Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Puşcaş i-a dat restart lui Reading. Reacţia antrenorului spune totul, după hat-trick-ul de senzaţie al românului: "Este momentul crucial pentru noi!"

Puşcaş i-a dat restart lui Reading. Reacţia antrenorului spune totul, după hat-trick-ul de senzaţie al românului: "Este momentul crucial pentru noi!"

Stranieri

Comentarii

Mark Bowen (55 de ani), antrenorul lui Reading, a reacţionat după hat-trick-ul lui George Puşcaş (23 de ani), la finalul meciului Wigan - Reading 1-3. Tehnicianul atacantului român a fost încântat de evoluţia lui Puşcaş, care a marcat de trei ori în cinci minute şi a fost aclamat în vestiar de toţi colegii, care i-au semnat pe mingea pe care a luat-o cu el.

Criticat deseori de fanii lui Reading în ultima perioadă, Puşcaş a răspuns pe teren, cu un hat-trick, şi i-a răsplătit încrederea antrenorului.

"Cred că este momentul crucial pentru noi în acest sezon. Ne-a arătat din nou ce calităţi are, este încă un jucător tânăr de la care se aşteaptă mult. Şi eu am fost la fel de frustrat ca el, ca suporterii, dar eu cred că merită să avem mai multă încredere în el. Când a intrat în vestiar după meci, a fost o atmosferă incredibilă! Parcă a explodat ceva! Toţi jucătorii l-au felicitat, au cântat, l-au aplaudat! Nu pot să vă descriu ce era acolo, dar şi cât de vesel era George!", a spus Mark Bowen, după meci.

George Puşcaş a reacţionat şi el după reuşitele sale de excepţie. Românul nu putea fi altfel decât fericit şi a explicat cât de mult înseamnă această evoluţie pentru moralul său.



"Am avut o perioadă cu adevărat dificilă, dar a trecut, acum vreau să mă concentrez pe ce am de făcut în continuare, în următoarele meciuri. A fost greu pentru mine pentru că un atacant trebuie să dea mereu goluri, dar nu am renunţat niciodată. Am muncit mai mult şi ştiam că golurile o să apară", a declarat Puşcaş după un nou meci mare.

Afla mai multe despre: george puscasmark bowenreading 

viewscnt
Articole similare