Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Puşcaş, la un pas de transferul carierei! Atacantul este foarte aproape de o echipă de top din Serie A. Va înlocui un internaţional italian

Puşcaş, la un pas de transferul carierei! Atacantul este foarte aproape de o echipă de top din Serie A. Va înlocui un internaţional italian

Serie A

Comentarii

George Puşcaş (23 de ani) a impresionat la Campionatul European U21, fiind unul dintre cei mai buni marcatori din competiţie, şi a trezit interesul unor cluburi titrate, atât din Italia, cât şi din alte campionat de top ale Europei.

Atacantul născut la Marghita este pregătit să lase Serie B în trecut şi să revină în liga de top din fotbalul italian, acolo unde a debutat în tricoul lui Inter Milano. Cotidianul italian Tuttosport a scris sâmbătă despre interesul lui FC Torino pentru fotbalistul cu patru goluri în naţionala mare a României. Gruparea granata doreşte să îl înlocuiască pe Simone Zaza, atacant cu 18 meciuri în naţionala Italiei. 

  • 9 goluri şi trei assist-uri a reuşit Puşcaş în tricoul lui Palermo, sezonul trecut 
  • 3 milioane de euro este cota românului

Zaza (28 de ani) a fost împrumutat sezonul trecut la Torino de la Valencia, iar în această vară a fost cumpărat definitiv de italieni pentru 12 milioane de euro, dar cu toate acestea vor să renunţe la atacant, care a marcat doar patru goluri în 29 de meciuri în Serie A, în stagiunea trecută. 

Situaţia este puţin mai dificilă pentru Puşcaş şi asta se datorează problemelor pe care le are Palermo, club care nu s-a înscris în Serie B. Cel mai probabil, Palermo o va lua de la capăt, din a patra divizie italiană. În acest context, fotbaliştii clubului patronat în trecut de Maurizio Zamparini vor deveni liberi de contract. Nu este însă şi cazul lui George Puşcaş, care va ajunge la Inter Milano în cazul în care Palermo va da faliment. Românul are o clauză potrivit căreia revine la gruparea nerrazurra dacă siclienii nu plătesc pentru transferul definitiv al său. 

Torino a terminat pe locul 7 în Serie A, dar va juca în preliminariile Europa League, după ce AC Milan, locul 5, a fost exclusă din competiţie. 

Afla mai multe despre: george puscastorinotransfer 

viewscnt
Articole similare