Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Puşcaş, recunoscător milioanelor de români care susţin naţionala U21: ”Ei ne fac să mai împingem puţin camionul indiferent de condiţii!”

Puşcaş, recunoscător milioanelor de români care susţin naţionala U21: ”Ei ne fac să mai împingem puţin camionul indiferent de condiţii!”

Echipa națională

Comentarii

Unul dintre fotbaliştii români care au impresionat foarte mult la Campionatul European de Tineret, George Puşcaş a vorbit miercuri despre partida din semifinalele Euro 2019 dintre România şi Germania.

George Puşcaş a explicat în conferinţa de presă susţinută înaintea meciului din semifinale cu Germania de ce el şi coechipierii săi nu vor resimţi nici căldura ameninţătoare care se anunţă la ora meciului nici forţa naţionalei germane: ”Toate meciurile de aici au fost cele mai importante din cariera mea. Orice jucător, inclusiv eu, am trăit cele mai frumoase meciuri de când joc fotbal. Nu mă gândesc la fundaşii germani. Şi cei francezi sau englezi au fost buni, dar vom fi pregătiţi la ora meciului. La meciul contra Croaţiei am uitat de căldură, cred că aşa se va întâmpla şi acum. Cald va fi pentru ambele echipe până la urmă” a mărturisit George Puşcaş.

Ce îi montează cel mai tare pe tricolorii mici înaintea acestui meci? Atacantul de la Palermo a încercat să explice presei ce simte şi de unde îşi trage atât el, cât şi colegii săi ambiţia extraordinară: ”Ne vom gândi la finală, la culorile pe care le purtăm, la milioanele de oameni care ne susţin. Sunt lucruri care ne vor face să mai împingem puţin camionul şi sper să trăim împreună ceva excepţional”

”Grupul acesta, noi în general, am scos aceste victorii prin foamea de victorii pe care o avem. Suntem o echipă super unită şi asta ne-a făcut să ajungem până aici, chiar dacă mulţi nu ne-au dat şanse. Sunt foarte fixat pe obiectivul pe care îl avem şi nu vreau să vorbesc prea mult despre situaţia de la Palermo momentan” a mai declarat atacantul naţionalei U21 în conferinţa de presă susţinută astăzi şi transmisă în direct de Telekom Sport.

Puşcaş dorit de Lecce şi Parma

Gazzetta dello Sport a anunţat astăzi, în ediţia sa tipărită că George Puşcaş a intrat în atenţia a două cluburi din Serie A.

Atacantul echipei naţionale de tineret are şanse mici să mai rămână şi în sezonul viitor la Palermo. Conform Gazzetta dello Sport, două formaţii din Serie A sunt interesate de transferul său.

FC Parma este una dintre echipele care l-ar dori după Campionatul European pe vârful naţionalei de tineret, dar mai nou, pentru Puşcaş există un interes puternic şi din partea clubului Lecce

Afla mai multe despre: george puşcaşnaţionala u21 

viewscnt
Articole similare