Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pustai a trecut la ironii: "Au plecat cu Ambulanţa". Îşi ameninţă jucătorii: "Să aibă grijă. În iarnă vor pleca"

Pustai a trecut la ironii: "Au plecat cu Ambulanţa". Îşi ameninţă jucătorii: "Să aibă grijă. În iarnă vor pleca"

Fotbal intern

Comentarii

Gaz Metan a remizat cu FC Voluntari, scor 1-1, şi a ajuns la şase meciuri fără victorie în Liga I. Cu doar 12 puncte după 19 etape, medieşenii sunt penultimii în clasament.

"A fost un meci pe care nu am reuşit să-l câştigăm, deşi am avut ocazii bune de a marca. N-am reuşit să gestionăm acel avantaj pe care l-am avut. A fost un meci dur, am primit 6-7 cartonaşe galbene. N-am mai văzut aşa ceva. Au fost intrări atât de dure încât adversarii au părăsit terenul în maşinile de Ambulanţa. Aşteptăm iarna, pentru că vor mai pleca jucători. Unii au crezut că vin la Mediaş pentru un trai mai liniştit. Uite că nu e chiar aşa. Vor rămâne doar jucătorii care îşi doresc să dea totul pentru această echipă" , a declarat antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, la Telekom Sport.

"E un punct care nu ajută nicio echipă. Ne ajută foarte mult acest sistem, pentru că se înjumătăţesc punctele. Avem o şansă. Cel mai bun exemplu e Timişoara, care anul trecut s-a salvat incredibil. E dureros, e frustrant să nu scoatem puncte, deşi ne antrenăm foarte bine şi alergăm foarte mult în fiecare meci" , a spus Milan Mitic.

Afla mai multe despre: gaz metanmediasfc voluntariliga 1campionat,  

viewscnt
Articole similare