Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pustai s-a calificat în semifinale, dar s-a supărat pe FRF: ”Vremea a fost potrivinică pentru fotbal!” Declaraţii spumoase despre Dinamo în play-out

Pustai s-a calificat în semifinale, dar s-a supărat pe FRF: ”Vremea a fost potrivinică pentru fotbal!” Declaraţii spumoase despre Dinamo în play-out

Cupa României

Comentarii

Gaz Metan a reuşit surpriza şi s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a trecut cu 1-0 de Astra. Cristi Pustai spune că este fericit pentru performanţă, dar critică FRF pentru faptul că a permis ca meciul să se joace la -10 grade.

Gaz Metan este prima semifinalistă din Cupa României. Jucătorii lui Cristi Pustai au reuşit să treacă de Astra, într-un meci care s-a jucat la -10 grade. Cristi Pustai s-a plâns de condiţiile în care s-a jucat şi spune că FRF ar fi putut măcar să programeze meciul mai devreme:

”Ştiam că va fi un meci foarte greu, cu Astra am avut mereu meciuri tari. Vremea a fost potrivnică pentru fotbalul, este bine că nu avem accidentări grave. Dar s-a jucat pe un teren bun pentru vremurile astea. Dar se putea să jucăm la o oră mai bună, de exemplu la 17:00 sau 18:00. Atunci erau nori, dar nu era frigul acesta. Nocturna nu poate să funcţioneze în acelaşi timp cu încălzirea. Jucăm vara la 19:00 şi iarna la 21:00.

Suntem calificaţi, dar este un meci pentru orgoliul lor de jucători. Eşti în semifinalele un competiţii naţionale, este mândria lor, bucuria lor de a juca, meritul lor. Astăzi am demonstrat că echipa asta are potenţial. Aşteptăm celelalte meciuri şi tragerea la sorţi”, a spus Cristi Pustai.

În campionat, primul meci pentru Gaz Metan în play-out va fi cu Dinamo. Pustai spune că este o anomalie a fotbalului românesc faptul că Dinamo este în play-out, în timp ce CSM Poli Iaşi a intrat în play-off: ”Aici iarăşi e o anomalie. Iaşiul n-a jucat niciodat în play-off. Vorba aia, ca pe vremea lui Ştefan cel Mare, care a venit, a ridicat mâna şi a spus că a înfrânt şi apoi mai făcea 8 mănăstiri. Aşa au făcut şi ei, au înfrânt şi au intrat în play-off”.

Afla mai multe despre: gaz metanastracupa romanieicristi pustai 

viewscnt
Articole similare