Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pustai şi Vali Alexandru au pus accent pe problemele financiare de la Dunărea Călăraşi după succesul cu Rapid: "Războaiele s-au câştigat şi cu mercenari! Nici nu ştiu dacă să ne mai bucurăm"

Pustai şi Vali Alexandru au pus accent pe problemele financiare de la Dunărea Călăraşi după succesul cu Rapid: "Războaiele s-au câştigat şi cu mercenari! Nici nu ştiu dacă să ne mai bucurăm"

Dunarea Calarasi

Comentarii

Valentin Alexandru şi Cristi Pustai, fotbalistul şi antrenorul Dunării Călăraşi, au reacţionat la finalul victoriei, 3-2 în faţa Rapidului, şi au vorbit despre problemele financiare de la echipă.

Atacantul Dunării, Vali Alexandru, a reuşit o dublă şi a adus victoria echipei sale, dar a spus că din cauza problemelor financiare nu se poate bucura pe deplin de succes. Vârful de atac consideră că dacă banii erau la zi, Călăraşiul s-ar fi luptat pentru promovare. "Nici nu ştiu ştiu dacă ne mai bucurăm pentru cele trei puncte, pentru că am ajuns într-un punct în care nici nu mai ştim pentru ce jucăm, că bani nu luăm. Jucăm pentru noi, pentru familiile noastre şi ca să plecăm, când se termină campionatul, la mai bine.

Să nu ne aducă la zi, dar măcar să vedem şi noi 2-3 luni. Avem deja 4 luni, unii mai avem şi pe decembrie de luat, şi prime de joc... Noi dacă promovăm acum, luăm 2000 de euro, la ce hârtii avem. Şi noi chiar vrem, avem grup bun. Dacă eram cu banii cât de cât ok, eu zic că eram mult mai sus.

Îmi pare rău pentru Rapid, dar sincer sper să promoveze. Noi vom juca până la capăt, ne vom juca şansa. Indiferent că va fi direct, deşi e foarte greu... avem şanse mari la baraj. Acum nici nu ştiu dacă e mai bine să termini pe locul 3 sau pe patru, că aţi văzut ce e în Liga I", a spus Valentin Alexandru, la Telekom Sport.



Cristi Pustai a pus şi el accent pe problemele financiare de la echipă: "Acest meci a arătat că noi, chiar dacă suntem mercenari, chiar dacă am venit din alte părţi, războiele s-au câştigat şi cu mercenari, până la urmă noi am venit să facem treabă. Ideea de a reveni, în condiţiile în care suntem noi aici, este o mare realizare a jucătorilor. Intri în vestiar, aproape ai lacrimi în ochi când vorbeşti cu ei despre situaţie. Sunt jucători care au venit în iarnă şi care nu au primit niciun ban la Călăraşi", a spus "Profesorul" Pustai.

Dunărea Călăraşi - Rapid 3-2, în Liga 2

Rapid a fost învinsă, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-2, de echipa Dunărea Călăraşi, în etapa a VII-a a play-off-ului Ligii II.

Pentru Rapid au marcat Ilie '1 şi Barbu '66.

Golurile echipei Dunărea au fost marcate de Alexandru '48, Tudoran '51 şi Alexandru '73 (penalti).

În clasament, Rapid este pe locul 2, cu 46 de puncte, iar Dunărea pe 4, cu 42 de puncte.

Afla mai multe despre: pustaivali alexandrudunarea calarasiliga 2 

viewscnt
Articole similare