Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Puştiul crescut de Hagi, la un pas de mutarea carierei! Cota sa a explodat în ultimul an şi e titular de drept în naţionala ţării sale

Puştiul crescut de Hagi, la un pas de mutarea carierei! Cota sa a explodat în ultimul an şi e titular de drept în naţionala ţării sale

Farul Constanța

Comentarii

Boban Nikolov (25 de ani) a crescut la Academia Hagi, acolo unde a evoluat vreme de 5 ani. Joacă în Ungaria şi a atras atenţia cluburilor din Italia.

La 25 de ani, Boban Nikolov pare doar un nume trecut prin curtea Viitorului. Macedoneanul poate fi însă considerat un alt produs de calitate al echipei patronate de Gică Hagi.

Fost jucător la Viitorul, Boban Nikolov este dorit în Serie A

Ajuns la Fehrevar, în Ungaria, internaţionalul macedonean costă acum de 5 ori mai mult decât in 2012 când a debutat pentru Viitorul Constanţa. Numele său este vehiculat la cluburi din Serie A, conform presei din Ungaria, iar puştiul îşi continuă ascensiunea incepută la Academia din Ovidiu.

Boban a bifat trei sezoane la prima echipă a Viitorului şi a marcat de două ori în 41 de meciuri. Titular în naţionala ţării sale, pentru care a înscris de 2 ori în 22 de partide, Nikolov are o formă excelentă in Ungaria şi este cotat între primii 10 fotbalişti macedoneni din lume!

Pentru MOL Vidi Fehrevar, Boban a jucat în această stagiune în 20 de meciuri, a marcat trei goluri şi a reuşit o pasă decisivă. A fost titular inclusiv în preliminariile Europa League, acolo unde Fehrevar a jucat cu Zeta Golubovac şi FC Vaduz. În total pentru formaţia maghiară, Boban are 84 de meciuri, 9 goluri şi 5 pase decisive.

În ianuarie, el mărturisea pentru Telekom Sport: "Vorbesc des cu domnul Hagi, la fiecare două săptămâni. Ne auzim. Am fost şi m-am întâlnit cu el şi cu domnul Gică Popescu. A fost foarte frumos. Mi-a zis că este foarte mândru de mine. În primul rând, nimeni nu ştie că am avut probleme cu pubalgia vreo 2 ani, când am plecat de la Viitorul. E foarte mândru cum am reuşit să scap de accidentarea asta şi să ajung la acest nivel. E bucuros că a scos un jucător care joacă în naţională, asta mi-a spus" a declarat Nikolov.

Afla mai multe despre: boban nikolov 

viewscnt
Articole similare