Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Puştiul minune al înotului românesc este în a doua finală de la Tokyo! David Popovici: ”Am vut să-l sperii pe Dressel. Pregătim strategii pentru finală”

Puştiul minune al înotului românesc este în a doua finală de la Tokyo! David Popovici: ”Am vut să-l sperii pe Dressel. Pregătim strategii pentru finală”

Jocurile olimpice

Comentarii

David Popovici a reuşit miercuri calificarea în finala olimpică la 100 de metri liber.

David Popovici s-a calificat în a doua finală de la Tokyo, la doar 16 ani. În prima dintre acestea, tânărul sportiv a fost la un pas de medalie, terminând competiţia pe locul al patrulea. Iar joi, înotătorul va avea şansa de a se revanşa pentru medalia pierdută.

Popovici s-a calificat şi în finala la 100 de metri liber, după ce a obţinut al cincilea cel mai bun timp din semifinale. Actul final se va disputa joi, de la ora 5:37 a României. Sportivul nostru a oferit o primă reacţie după calificarea în a doua finală de la Jocurile Olimpice.

Puştiul minune al înotului românesc este în a doua finală de la Tokyo!

”Am vrut să înot spre stânga, a fost prima dată când am încercat asta. Sunt tot felul de strategii, pe care le ştim eu şi antrenorul meu. El ştie mai bine cum a fost cursa asta. Am vrut doar să-l sperii puţin (n.r- pe Caleb Dressel) şi cred că am reuşit. În finală nu ştiu ce strategie voi avea, trebuie să vorbesc cu antrenorul”, a declarat David Popovici, pentru TVR 1.

Caleb Dressel este un sportiv american de 24 de ani, multiplu campion olmpic şi mondial. În finală, David Popovici va încerca să îl învină pe înotătorul cu opt ani mai mare ca el şi să obţină o primă medalie olimpică din carieră.

Afla mai multe despre: david popovicifinală înot olimpiadăolimpiadăjocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare