Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Puştiul minune al lui PSG a primit cetăţenia română şi poate juca pentru ”tricolori”

Puştiul minune al lui PSG a primit cetăţenia română şi poate juca pentru ”tricolori”galerie foto

Stranieri

Comentarii

Virgiliu Postolachi, puştiul de la PSG pe care FRF îl vrea la naţional, a reuşit să-şi ia cetăţenia română. În vârstă de 18 ani, Postolachi este cetăţean al Republicii Moldova, dar are şi paşaport francez.

Virgiliu Postolachi va putea juca pentru naţionalele României. Potrivit unui document al Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie, publicat de Cancan, Postolachi a primit paşaport românesc. Formalităţile au fost accelerate de faptul că atacantul de 18 ani a demonstrat că bunicii săi au fost cetăţeni români. De altfel, procedurile pentru dobândirea cetăţeniei sunt accelerate în cazul persoanelor din Republica Moldova care aplică pentru paşaport românesc.


 La începutul acestui an, FRF a început să se intereseze de posibilitatea ca Postolachi să primească şi cetăţenia română, astfel încât să poată juca pentru echipa naţională a României. Conform presei din Franţa, tânărul atacant a fost la Bucureşti alături de familie pentru a discuta cu reprezentanţii FRF.



”Federaţia se ocupă de naturalizarea lui Postolachi, demersurile sunt în curs. Aceste lucruri se vor realiza. Aşa cum îşi doreşte şi el, aşa cum a spus şi tatăl lui, vrea să joace pentru România”, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial în funcţia de selecţioner al reprezentativei U21.

Afla mai multe despre: virgiliu postolachipsgromaniacetatenie 

viewscnt
Articole similare