Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Puteam fi noi acolo, dar e tardiv! N-avem ce să mai schimbăm!". Reacţia lui Toni Petrea după ce Slovan Liberec s-a calificat în grupele Europa League

"Puteam fi noi acolo, dar e tardiv! N-avem ce să mai schimbăm!". Reacţia lui Toni Petrea după ce Slovan Liberec s-a calificat în grupele Europa League

FCSB

Comentarii

Toni Petrea (45 de ani) a vorbit, la conferinţa de presă premergătoare derby-ului cu Dinamo, despre calificarea lui Slovan Liberec în grupele Europa League. Cehii au eliminat FCSB în drumul spre grupe, dar Toni Petrea consideră că e tardiv să se mai discute despre ratarea echipei sale. Antrenorul roş-albaştrilor i-a felicitat pe cehi.

FCSB a fost eliminată de Slovan Libere din drumul către grupele Europa League, într-un context în care echipa lui Toni Petrea n-a avut prea multe variante la dispoziţie. Lovită de un val de infectări cu COVID-19, FCSB a încropit în ziua partidei echipa cu care a înfruntat-o pe Slovan Liberec. Cehii au învins cu 2-0 la Giurgiu şi au mers mai departe, până în grupe.

Petrea i-a felicitat pe cehi şi a spus că e tardiv să se mai discute despre eliminarea FCSB, care a ratat pentru al doilea an la rând prezenţa în grupele celei de-a doua competiţii europene. "E tardiv să mai vorbim despre asemenea lucruri. Din păcate, nu am reuşit să trecem de Slovan, mai ales din cauza problemelor pe care le-am întâmpinat. Felicit echipa din Liberec pentru că au ajuns în grupe, puteam să fim noi acolo. Asta este situaţia, nu mai avem ce să mai schimbăm", a spus Toni Petrea, la conferinţa de presă.

Pentru meciul cu Slovan, FCSB i-a transferat pe Gabi Enache, liber de contract, şi a împrumutat doi jucători de la Hermannstadt, Karanovic şi Caiado, pentru a putea alinia un prim "11" cât de cât competitiv în partida contra cehilor.

Slovan Liberec a eliminat-o pe FCSB din preliminariile Europa League, după 2-0 la Giurgiu, şi a întâlnit pe APOEL Nicosia în play-off-ul de calificare în grupe. Cehii au trecut şi de ciprioţii de la APOEL şi au ajuns în grupe. Slovan Liberec a fost repartizată în grupa L, alături de Gent, Steaua Roşie şi Hoffenheim.

Afla mai multe despre: toni petreaeuropa leaguegrupe slovan liberecfcsb 

viewscnt
Articole similare