Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Puteam să stau liniştit la echipa de club şi să joc în UCL. Dar îmi pasă!” Nicolae Stanciu la momentul adevărului

”Puteam să stau liniştit la echipa de club şi să joc în UCL. Dar îmi pasă!” Nicolae Stanciu la momentul adevărului

Echipa națională

Comentarii

În conferinţa de presă susţinută de echipa naţională de fotbal a României, Nicuşor Stanciu a vorbit despre criticile care i s-au adus în ultima perioadă.

Nicuşor Stanciu i-a răspuns în conferinţa de presă susţinută înainte de meciul cu Spania lui Ionel Ganea. Mijlocaşul Slaviei Praga a declarat: ”Sunt total de acord cu critica, nu mă deranjează, fiecare om are dreptul să îşi spună părerea, doar că o critică normală, fără jigniri. Singura chestie care m-a deranjat din ce a zis el este chestia cu tricoul, că vin să îmbrac doar aşa tricoul naţionalei. Eu, personal, de câte ori am venit la echipa naţională, cred că am avut cei mai mulţi kilometri alergaţi în fiecare meci. Am încercat să dau totul, indiferent că am jucat mijlocaş central, inter, sau mijlocaş stânga. Am încercat să dau totul pentru echipa naţională şi am venit pentru că iubesc această echipă şi îmi pasă. Dacă nu, puteam să stau liniştit la echipa de club, să joc bine în Champions League şi să nu mă intereseze” a mărturisit fotbalistul care evoluează în campionatul Cehiei.

S-a vehiculat în ultima vreme ideea că Stanciu ar fi vrut să se retragă din echipa reprezentativă: ”Nu m-am gândit să mă retrag şi chiar mister va dezvăluit discuţia pe care am avut-o cu dânsul.  Dânsul m-a ajutat la acel moment A fost o situaţie în care probabil şi Mitriţă s-ar fi gândit pentru că erau multe critici pentru că eu vin din Arabia sau el vine din America. Când a fost perioada aceea s-a întâmplat să am şi meciuri mai puţin bune la echipa naţională. Şi ca să evit aceste discţii, pentru că nu făceau bine echipei naţionale, i-am spus dânsului că dacă voi rămâne în Arabia şi voi continua în zona aceea, aş prefera să nu mă cheme. Dânsul mi-a dat sfaturi, m-a ajutat şi acum totul este bine” a mai adăugat Nicuşor Stanciu. 

Afla mai multe despre: stanciuechipa naţională 

viewscnt
Articole similare