Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Putem domina orice adversar din play-out”. Primele reacţii după ce Gaz Metan a demolat-o pe Dinamo

”Putem domina orice adversar din play-out”. Primele reacţii după ce Gaz Metan a demolat-o pe Dinamo

Superliga

Comentarii

Gaz Metan Mediaşi a primit vizita lui Dinamo în a treia etapă a play-out-ului Ligii 1. Gazdele s-au impus cu scorul de 4-1, graţie golurilor reuşite de Morar 14', Valente 29', Deaconu 39' şi Chamed 88' pen. Sorescu 35' a marcat unicul gol al ”câinilor”, într-o nouă partidă umilitoare pentru trupa din Ştefan cel Mare.

În urma rezultatului impresionant obţinut de medieşeni, jucătorii lui Teja s-au arătat mândri de jocul prestat. Aceştia au reuşit să obţină una dintre cele mai mari victorii din istoria clubului în faţa lui Dinamo şi au făcut un mare pas spre salvarea de retrogradare.

Ronaldo Deaconu, marcator al unui gol splendid cu ”roş-albii”, a fost mândru de meciul reuşit. Principala forţă creativă a medieşenilor, acesta a terorizat apărarea dinamovistă pe tot parcursul meciului şi a contribuit decisiv la victoria echipei sale.

Colegul său, Mihai Butean, jucător împrumutat de la CFR, a explicat principalul motiv pentru victoria lui Gaz Metan de vineri seara: determinarea. Acesta a spus că forţa de luptă a echipei a putut fi văzută în meciul cu ”câinii”, fiind în cel mai important moment al sezonului.

Primele reacţii după ce Gaz Metan a demolat-o pe Dinamo

”E o situaţie care se rezolvă, ştim că tot staff-ul administrativ, de la preşedinte până la primar, sunt alături de echipă. Acum, trebuie să luăm toate meciurile cum l-am abordat pe acesta şi să ne salvăm cât mai repede. E normal ca pe final să apară şi puţin de comoditate, să nu mai tratăm fazele atât de serios, era 3-1, mai erau puţine minute.

(N.r. despre meciul cu Hermannstadt) E meci decisiv, dacă câştigăm, îi ducem la cinci sau şanse puncte de noi. Trebuie să abordăm meciul cum am făcut-o şi cu acesta, să nu ne mai retragem cum am făcut la Viitorul, pentru că avem calitate şi putem domina orice adversar din play-out”, a declarat Ronaldo Deaconu.

”Cred că în seara asta s-a văzut determinarea noastră şi când am simţit că începe să fie din ce în ce mai periculos pentru lupta la retrogradare, ne-am schimbat atitudinea şi am dat totul pe teren. Şi în seara asta s-a văzut ce determinare am avut, ne-au şi ieşit, când am avut ocazie, am şi băgat-o în poartă.

Ne-am făcut jocul mai uşor din prima repriză şi a fost mai bine pentru noi. E bine că am reuşit să ne găsim motivaţia pe ultima sută de metri”, a mai spus Mihai Butean

 

Afla mai multe despre: liga 1dinamogaz metangaz metan dinamomihai buteanronaldo deaconuplay-out liga 1 

viewscnt
Articole similare