Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Puţini jucători şi antrenori au această şansă". Ce promisiune le-a făcut Unai Emery fanilor lui Villarreal, după Supercupa Europei

"Puţini jucători şi antrenori au această şansă". Ce promisiune le-a făcut Unai Emery fanilor lui Villarreal, după Supercupa Europei
Comentarii

Chelsea, deţinătoarea Ligii Campionilor, a câştigat Supercupa Europei, după ce a învins-o, miercuri, pe Stadionul Windsor Park, din Belfast, cu scorul de 6-5, după executarea loviturilor de departajare, pe Villarreal, deţinătoarea Europa League.

“Vorbim despre privilegiul pe care l-am avut de a juca în Supercupă, despre cum puţini jucători şi antrenori au această şansă. A fost vorba despre a juca împotriva celei mai bune echipe din lume, despre a fi competitiv, cu mentalitatea de a dori să câştigi.

Era ceva ce nu se poate negocia, şi anume să ne apărăm bine, iar echipa a făcut asta. Golul pe care l-am primit a fost una dintre puţinele greşeli ale noastre. Ne-am creat ocazii şi am jucat bine.

A fost o zi specială şi pentru toţi fanii echipei Villarreal. Vrem să avem o structură solidă pentru a fi competitivi în LaLiga, Liga Campionilor şi Cupa Spaniei. Vrem să continuăm să construim o echipă solidă şi convingătoare”, a spus Emery.

Chelsea a condus cu 1-0 la pauză, Villarreal a egalat în repriza a doua, scorul de 1-1 rămânând până la finalul celor 120 de minute de joc. La loviturile de departajare, ibericii au ratat de două ori, iar londonezii doar o dată, astfel că echipa engleză s-a impus cu 6-5.

Afla mai multe despre: villarreal 

viewscnt
Articole similare