Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pyeongchang a fost doar începutul! Strămăturaru speră la o medalie la următoarele Jocuri Olimpice

Pyeongchang a fost doar începutul! Strămăturaru speră la o medalie la următoarele Jocuri Olimpice

Jocurile olimpice

Comentarii

Sportiva Raluca Strămăturaru, care a obţinut cel mai bun rezultat al delegaţiei României la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang, locul 7 în proba individuală de sanie, a afirmat, marţi, la întoarcea în ţară, că speră să obţină o medalie la următoarele JO de peste patru ani, de la Beijing.

“Pot să spun că ne doream foarte mult un loc bun. Obiectivul nostru a fost mai mult decât îndeplinit, pentru că obiectivul era locul 15. S-a întâmplat să fie locul 7, mi-am dorit să fac patru manşe curate care m-au ajutat să am şi rezultatul foarte bun. Pot să spun că am fost foarte fericită că am reuşit să fac manşele curate cum mi-am dorit, antrenamentele au mers foarte bine şi asta ne-a dat încredere pentru concurs. Nu cred că e prea mult să ne gândim la o medalie, am spus şi la plecare că dacă nu vom reuşi acum să câştigăm o medalie sunt sigură că la următoarea ediţie vom reuşi să punem obiectiv o medalie. Eu sper la o medalie la următoarele jocuri olimpice, poate fi şi acesta obiectivul”, a declarat Strămăturaru la Aeroportul Henri Coandă.

Ea spune că rezultatul obţinut la Pyeongchang va ajuta sporturile de iarnă să fie mai mult în atenţia publicului românesc: “Acest rezultat nu face decât să ne bucure pentru că oamenii vorbesc despre sporturile de iarnă, ceea ce înainte nu prea se întâmpla. Lumea ştie acum cam ce înseamnă sania, bobul, skeletonul şi restul sporturilor de iarnă şi sperăm să fie un plus pentru noi. Vreau să le mulţumesc celor care au fost alături de noi şi sperăm să fie în continuare”.

Dintre sportivii români participanţi la Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeongchang, cea mai bună clasare a obţinut-o Raluca Strămăturaru, locul 7 la sanie simplu feminin. Strămăturaru a făcut parte şi din ştafeta de sanie care a ocupat locul 10, alătri de Valentin Creţu, Cosmin Eugen Atodiresei şi Ştefan Musei.


 

Afla mai multe despre: puyongchangstramaturaru 

viewscnt
Articole similare