Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Quique Setien este fair play: ”Vinovat că am pierdut titlul? Le-aş da mai multe merite celor de la Real Madrid”

Quique Setien este fair play: ”Vinovat că am pierdut titlul? Le-aş da mai multe merite celor de la Real Madrid”

FC Barcelona

Comentarii

Antrenorul Barcelonei, Quique Setien a recunoscut sezonul bun făcut de marea rivală a catalanilor, Real Madrid.

Quique Setien se apără singur şi acordă mai mult credit rivalilor de la Real Madrid, aproape campioni în La Liga:

”Eu îmi asum o mare parte din responsabilitate, dar nu în totalitate. Nu mi se pare corect să cauţi orice metodă prin care să dai cumva vina pe antrenor. Nu cred că am făcut lucruri rele pentru că am terminat trei meciuri la egalitate. Aş da mai multe merite Realului pentru că a câştigat totul. Nu vreau să vorbesc prea mult despre ei, dar au avut momente în care au jucat foarte solid. Nu sunt mulţumit de continuitatea pe care am avut-o în unele momente. Cred că am fi putut să ne descurcăm mai bine, şi am fi putut juca cu şi mai multă linişte. Ne-a lipsit continuitatea” a mărturisit Quique Setien, într-o conferinţă de presă. 

Setien confirmat în funcţie de preşedintele Bartomeu

Setien a preluat echipa într-un moment în care era angrenată pe trei fronturi, cu şanse intacte la toate trofeele, La Liga, Cupa Spaniei şi Liga Campionilor. Barcelona era primul loc în LaLiga, la egalitate cu Real Madrid, însă între timp catalanii au fost întrecuţi de rivali, care, acum, au un avans de patru puncte, cu trei etape înainte de final. Din Cupa Regelui, Barcelona a fost eliminată, în timp ce în Liga Campionilor se află încă în competiţie.

În vârstă de 61 de ani, Setien a mai antrenat Racing Santander, Polideportivo Ejido, naţionala din Guineea Ecuatorială, Logrones, CD Lugo, Las Palmas şi Betis Sevilla.

"Quique Setien se va ocupa de echipă restul sezonului şi în Liga Campionilor. Dorinţa noastră este să ducem contractul său până la final şi asta include şi sezonul viitor", a declarat Bartomeu, într-un interviu acordat presei spaniole.

Afla mai multe despre: quique setien 

viewscnt
Articole similare