Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Quique Setien pleacă de la Barcelona! Înlocuitorul surpriză găsit de oficialii clubului catalan

Quique Setien pleacă de la Barcelona! Înlocuitorul surpriză găsit de oficialii clubului catalan galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona este la un pas să piardă titlul în LaLiga în defavoarea marei rivale Real Madrid, iar acest lucru a provocat un mic război intern la gruparea catalană, relatează El Chiringuito.

Sursa citată menţionează că mai mulţi membri din board-ul clubului îl vor plecat pe Quique Setien, antrenor adus la începutul acestui an în locul lui Ernesto Valverde. 

Aceleaşi persoane din cadrul clubului care îl vor demis pe Setien i-au găsit deja un înlocuitor fostului tehnician de la Betis Sevilla. Garcia Pimenta, actualul antrenor de la Barcelona B, este dorit pe banca primei echipe. 

După 32 de etape din LaLiga, Barcelona are 69 de puncte, două mai puţin decât Real Madrid, care este liderul clasamentului.

Cine este Garcia Pimenta, antrenorul dorit "principal" pe Camp Nou? 

Francisco Javier "Xavi" García Pimienta conduce echipa a doua a clubului blaugrana din 2018, după ce anterior a fost antrenor la grupele de juniori din La Masia, dar şi antrenor secund la Barcelona B. 

Ca fotbalist, Garcia Pimenta a fost crescut în La Masia, însă a jucat un singur meci pentru prima echipă, petrecând mai mult timp împrumutat la Extremadura şi Figueres. Cu o carieră modestă ca fotbalist, Pimenta a mai jucat la Hospitalet şi Sant Andreu până când a decis să agaţe ghetele în cui. 

Ca antrenor, Garcia Pimenta a câştigat UEFA Youth League cu Barcelona B în sezonul 2017-2018, când a avut în lot fotbalişti precum Orellana, Carles Perez sau Ricard Puig. 

Afla mai multe despre: barcelonaquique setiengarcia pimenta 

viewscnt
Articole similare