Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Quique Setien s-a înfuriat la conferinţa de presă: "Dacă joacă Griezmann, mă întrebaţi de ce nu joacă Ansu Fati. Nu pot juca toţi şi ştiu că unii ar putea fi nemulţumiţi!"

Quique Setien s-a înfuriat la conferinţa de presă: "Dacă joacă Griezmann, mă întrebaţi de ce nu joacă Ansu Fati. Nu pot juca toţi şi ştiu că unii ar putea fi nemulţumiţi!"

FC Barcelona

Comentarii

Antoine Griezmann (29 de ani) se afă într-o situaţie delicată la FC Barcelona, iar antrenorul Quique Setien (61 de ani) e sub presiune. Tehnicianul a avut o reacţie fermă la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Villarreal, iritat fiind de întrebările jurnaliştilor.

Griezmann a jucat doar două minute în meciul cu Atletico Madrid, încheiat la egaliatate, 2-2 pe Camp Nou, iar presiunea e una uriaşă pe Quique Setien după ce l-a umilit pe atacantul francez. Întrebat despre plecarea lui Griezmann de la Barcelona, Quique Setien a răbufnit. La conferinţa de presă de astăzi, Quique Setien a explicat de ce nu a mizat pe campionul mondial în ultimele partide, antrenorul catalanilor spunând că are la dispoziţie un lot foarte valoros, astfel că Griezmann nu poate fi titular meci de meci.

"Griezmann e un jucător foarte bun şi foarte important pentru club. Dacă joacă, mă întrebaţi de ce Ansu Fati nu joacă. Nu toţi pot juca, iar eu decid în funcţie de criteriile mele şi de ceea ce pot aduce ei. Ştiu că unii dintre ei ar putea fi nemulţumiţi, dar nu toţi pot fi titulari. E decizia mea şi îmi asum responsabilitatea", a declarat Setien, potrivit Marca.

Antoine Griezmann a jucat 43 de meciuri în acest sezon la FC Barcelona, timp în care a marcat de 14 ori şi a livrat patru pase de gol. Insuficient însă, se pare, pentru aşteptările catalanilor, care au plătit 120 de milioane de euro vara trecută pentru a-l aduce de la Atletico Madrid.



Barcelona ar vrea să-l vândă pe Antoine Griezmann în această vară sau să-l includă într-un schimb de jucători, iar PSG şi Manchester United sunt echipele interesate de transferul său.

Afla mai multe despre: antoine griezmannquique setienfc barcelona 

viewscnt
Articole similare