Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răbdarea lui Cornel Dinu a ajuns la final! "Stoican, tupeu obraznic! Fostul lui antrenor şi-a dat o palmă când a fost numit la Dinamo" | EXCLUSIV

Răbdarea lui Cornel Dinu a ajuns la final! "Stoican, tupeu obraznic! Fostul lui antrenor şi-a dat o palmă când a fost numit la Dinamo" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Zilele lui Flavius Stoican la Dinamo par a fi numărate, mai ales după înfrângerea cu Universitatea Craiova, scor 6-1. Cornel Dinu a trecut la dezvăluiri din momentul în care principalul a fost numit în funcţie.

Cornel Dinu, dezvăluiri despre Flavius Stoican la Dinamo Bucureşti

Flavius Stoican pierde la scor etapă după etapă la Dinamo Bucureşti. Ultima şi cea mai dureroasă partidă a avut loc cu Universitatea Craiova. Oltenii s-au impus cu 6-1, iar la final Flavius Stoican a fost descurajat, atunci când a oferit prima reacţie. 

Reacţia antrenorului l-a iritat pe Cornel Dinu. "Procurorul" a mers mai departe şi a susţinut că un fost antrenor al lui Stoican a fost siderat când a aflat de numirea sa la Dinamo Bucureşti. 

"Parcă a lăsat câteva idei, că poartă şi el o anumită vină. Aş explica, că parcă şi-a pierdut ochelarii. Acest discurs e înfriorător, că un om care are demnitate fotbalistică şi nu eşti o făcătură intrată în a conduce echipe de pe margine, atunci nu te mai prezinţi la interviuri. Spui <<Domnul Mureşan, am, plecat!>>. Tupeu obraznic, asta e caracterizarea lui. Peste tot a fost, n-a făcut nimic în fotbal şi nu se justifică aducerea lui la Dinamo.

Prin jucătorii aduşi, în special prin aşa zisul motivator Stoican, şi felul în care a încropit nu acest cocktail, e un carcaletele de echipă.

Acum o lună de zile, un fost antrenor al lui Stoican, care-l cunoaşte bine, când a auzit că a fost numit antrenor la Dinamo, şi-a dat o palmă peste faţă. Da, un antrenor din străinătate", a declarat expertul Telekom Sport. 

Acelaşi Cornel Dinu l-a ridiculizat pe portarul Chesneau, care a încasat gol după gol cu Universitatea Craiova şi care a gafat la reuşitele oltenilor. 

VIDEO | Dinamo - Universitatea Craiova 1-6, în Liga 1

Universitatea Craiova a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 6-1, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii 1

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova e pe locul al cincilea în Liga 1, cu 39 de puncte, iar Dinamo Bucureşti e pe locul 15, penultimul, cu 12 puncte.  

Afla mai multe despre: cornel dinuflavius stoicandinamo universitatea craiova 1-6 

viewscnt
Articole similare