Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răbufnirea lui Dioszegi: "Niczuly şi tatăl lui n-au adus niciun leu în club". Patronul lui Sepsi a clarificat discuţiile din vestiar

Răbufnirea lui Dioszegi: "Niczuly şi tatăl lui n-au adus niciun leu în club". Patronul lui Sepsi a clarificat discuţiile din vestiar
Comentarii

Deşi sezonul a început perfect pentru Sepsi, vestiarul echipei din Sf. Gheorghe traversează acum cea mai tensionată perioadă din ultimii ani.

Liviu Ciobotariu a venit pe banca tehnică a lui Sepsi la începutul actualului sezon, iar startul a fost perfect. Covăsnenii au câştigat Supercupa României, scor 1-0, în faţa Farului, iar evoluţiile din cupele europene au fost cu adevărat impresionante.

În cele din urmă, Sepsi a fost eliminată de Bodo Glimt, în play-off-ul Conference League, iar evoluţiile ulterioare au lăsat mult de aşteptat. După o serie de rezultate dezamăgitoare în Superligă, între jucători şi staff-ul tehnic au apărut neînţelegeri.

Iar ultimul meci, din Cupa României, a adus mai multe probleme. Pe lângă eliminarea din competiţie, Liviu Ciobotariu a fost sfidat de Cosmin Matei, unul dintre cei mai buni jucători de la Sepsi. După ce a confirmat conflictul dintre antrenor şi jucător, patronul lui Sepsi, Dioszegi, a abordat şi un alt subiect.

"Am citit în presă că doi jucători sunt contra antrenorului. Niczuly n-a adus niciun fel de sponsor, iar toată lumea crede că tatăl lui Niczuly sponsorizează echipa şi de asta şi apără el. Nu! Niczuly a apărat cu orice antrenor de portari, iar el n-a adus nici măcar un leu la clubul nostru. Da, mă cunosc cu tatăl lui, dar Niczuly şi tatăl lui n-au adus niciun leu la club. El apără că e un portar foarte bun" , a declarat Laszlo Dioszegi la Orange Sport.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare