Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Racheta" de la FCSB, în stand-by. Mihai Stoica a spus ce se întâmplă cu fundaşul care îi scoate din echipă pe Creţu şi Pantea: "Cel târziu" | EXCLUSIV

"Racheta" de la FCSB, în stand-by. Mihai Stoica a spus ce se întâmplă cu fundaşul care îi scoate din echipă pe Creţu şi Pantea: "Cel târziu" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica, preşedintele Consililui de Administraţie al FCSB, a dat ultimele detalii despre Nana Antwi (23 de ani), "racheta" transferată de "roş-albaştri" de la Urartu, din Armenia, noul pariu al patronului Gigi Becali (65 de ani).

Transferat la începutul anului de FCSB de la Urartu, din Armenia, Nana Antwi mai are de aşteptat până să debuteze. Chiar dacă a fost anunţat ca un mare pariu de Gigi Becali, Antwi nu stă, încă, bine fizic, iar momentul debutului său la FCSB este departe.

Nana Antwi mai are de aşteptat până să debuteze la FCSB. Mihai Stoica: "Cel târziu la jumătatea lunii februarie îi iese permisul de muncă"

Ultimul transfer reuşit de FCSB la începutul lui 2024, Nana Antwi, pe care s-au plătit 50.000 de euro, este momentan în stand-by. Gigi Becali îl aşteaptă cu braţele deschise în echipă, doar că fundaşul ghanez trebuie să se pună la punct cu forma fizică până să intre pe teren.

Becali l-a poreclit "racheta" pe Nana Antwi, care se află în aşteptarea permisului de muncă în România. Mihai Stoica a oferit detalii şi a spus că acesta va fi elibrat cel târziu la jumătatea lunii februarie. Până atunci, Nana Antwi are timp să se pregătească şi să recupereze distanţa faţă de colegi.

"Cel târziu la jumătatea lunii februarie va ieşi permisul de muncă, dacă nu mai devreme. În momentul ăsta nu poate juca.

Nana a jucat ultimul meci pe 2 decembrie, a făcut un singur antrenament. Acum se pregăteşte, face suplimentar, o să facă nişte teste. Oboseala musculară este ieşită din comun, chiar dacă avea permisul de muncă nu putea juca", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Gigi Becali: "Nana Antwi e rachetă!"

Omul de afaceri care controlează FCSB, Gigi Becali, s-a declarat încântat de cum i-a fost descris Nana Antwi, noul fundaş dreapta din lot, pe care l-a poreclit deja "racheta".

„E rachetă!Trebuie să îl comparăm cu ăla. Cu Vicinius (n.r. – Vinicius) de la Real Madrid trebuie să îl comparăm. Eu aşa îi zic, Vicinius, nu îi zic Vinicius” a spus Becali despre Nana Antwi.

La FCSB, Antwi îi va avea concreunţi pe Alexandru Pantea (20 de ani) şi Valentin Creţu (35 de ani).

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbnana antwipermis de muncadebut 

viewscnt
Articole similare