Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Racheta lui Griezmann! VIDEO | Starul francez a marcat pentru naţionala Franţei cu un şut violent, în reeditarea finalei Mondialului din 2018

Racheta lui Griezmann! VIDEO | Starul francez a marcat pentru naţionala Franţei cu un şut violent, în reeditarea finalei Mondialului din 2018
Comentarii

Antoine Griezmann (29 de ani) a marcat un gol frumos la naţionala Franţei, unul care poate fi semnalul revenirii pentru starul "Cocoşilor galici", care nu s-a descurcat deloc bine în acest start de sezon pentru FC Barcelona, în LaLiga.

Antoine Griezmann a fost convocat la naţionala Franţei de selecţionerul Didier Deschamps, deşi la FC Barcelona n-a dat cel mai bun randament în ultimul timp. Totuşi, calităţile lui Griezmann nu s-au pierdut, iar campionul mondial din 2018 a reuşit să marcheze un gol contra Croaţiei, în Liga Naţiunilor.

În minutul 8 al partidei Croaţia - Franţa, de la Zagreb, Antoine Griezmann a marcat cu un şut violent, din careu, după ce apărarea croată a respins aiurea o minge centrată din stânga. Starul pentru care Barcelona a plătit 120 de milioane de euro a tras foarte tare, o "rachetă" din interiorul careului, la care portarul Livakovic n-a avut ce să mai facă.

În noul sezon din LaLiga, Griezmann n-a marcat şi nici n-a dat vreo pasă de gol în trei meciuri la FC Barcelona.

Croaţia şi Franţa joacă în etapa a patra din grupa 3 a Ligii Naţiunilor în reeditarea finalei Mondialului din 2018, câştigată de Franţa cu 4-1, la Moscova.

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU GOLUL MARCAT DE ANTOINE GRIEZMANN

Afla mai multe despre: antoine griezmanngolvideofranta 

viewscnt
Articole similare