Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radamel Falcao, gest de nota 10 pentru Florin Andone. Românul a fost copleşit: "Îţi mulţumesc! Ai o inimă enormă"

Radamel Falcao, gest de nota 10 pentru Florin Andone. Românul a fost copleşit: "Îţi mulţumesc! Ai o inimă enormă"
Comentarii

Falcao, atacantul echipei Galatasaray, i-a transmis un mesaj de încurajare colegului său Florin Andone, după ce internaţionalul român a suferit o accidentare gravă în ultimul meci al grupării Cim Bom.

"Ai mai depăşit dificultăţi înainte. Şi o vei face din nou. Fii tare, Florin!", a notat Falcao, într-o postare pe pagina sa de Instagram, la care Florin Andone a reacţionat rapid: "Îţi mulţumesc pentru cuvintele minunate, «Falca». Pe lângă faptul că eşti un jucător mare, ai şi o inimă enormă. Eşti o persoană bună, îţi mulţumesc”.

Postarea internaţionalului columbian a fost apreciată de peste 200.000 de oameni, inclusiv de goalkeeper-ul echipei Real Madrid, Thibaut Courtois.

 

 

Florin Andone a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior

Atacantul Florin Andone a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul drept, după ce s-a accidentat la meciul pierdut de Galatasaray, scor 0-2, cu Rizespor, în campionatul Turciei.

"În urma testelor efecuate de Florin Andone, a fost depistată o leziune a ligamentului lateral interior şi o ruptură parţială a ligamentului încrucişat anterior. Detalii despre tratament vor fi dezvăluite după consultarea cu Brighton, echipă de care japarţine. Operaţia lui Fernando Muslera, care a suferit fractură de tibie şi peroneu, va avea loc mâine dimineaţă”, se arată în comunicatul clubului Galatasaray.

Atacantul Florin Andone s-a accidentat la piciorul drept, în meciul susţinut, duminică, de Galatasaray, în deplasare, cu Rizespor, el fiind scos de pe teren cu targa. Şi portarul uruguayan al echipei Galatasaray, Fernando Muslera, s-a accidentat grav la piciorul drept şi a fost scos cu ambulanţa de pe teren.

Andone a intrat pe teren în minutul 46, fiind scos de pe teren în minutul 72, după o accidentare gravă la piciorul drept.

În prima repriză meciul contând pentru etapa a XXVII-a a campionatului Turciei a fost întrerupt aproximativ opt minute, după ce portarul Fernando Muslera s-a accidentat grav tot la piciorul drept, el fiind scos de pe teren cu ambulanţa.

Rizespor a câştigat meciul cu scorul de 2-0.

Afla mai multe despre: florin andone 

viewscnt
Articole similare