Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rădoi a ajuns cu întârziere la amicalul FCSB - Basel. Motivul INCREDIBIL pentru care a fost încurcat programul selecţionerului | VIDEO & FOTO

Rădoi a ajuns cu întârziere la amicalul FCSB - Basel. Motivul INCREDIBIL pentru care a fost încurcat programul selecţionerului | VIDEO & FOTOgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a ajuns cu întârziere la amicalul dintre FCSB şi FC Basel. Organizatorii au schimbat locul de desfăşurare al partidei chiar în dimineaţa meciului, iar pe selecţionerul României nu l-a anunţat nimeni.

Iniţial, meciul amical dintre FCSB şi FC Basel trebuia să aibă loc la Marbella Football Center. Locaţia a fost însă schimbată chiar în ziua partidei, iar primul meci de verificare al roş-albaştrilor a fost mutat pe Estadio Municipal de Marbella. 

Selecţionerul României nu a fost înştiinţat de această schimbare şi a ajuns cu întârziere. Rădoi nu s-a arătat foarte deranjat de această lipsă de comunicare şi în timp ce i-a urmărit la lucru pe roş-albaştri a avut timp şi de nişte pozii cu fanii români din tribune.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: radoifcsbamicalbasel 

viewscnt
Articole similare