Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rădoi a explicat eşecul de la U21: ”Să nu uităm diferenţa dintre cele două campionate” Ce i-a transmis lui Nedelcu

Rădoi a explicat eşecul de la U21: ”Să nu uităm diferenţa dintre cele două campionate” Ce i-a transmis lui Nedelcu

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a încercat să găsească explicaţiile eşecului suferit de naţionala de tineret a României în meciul cu reprezentativa similară a Spaniei.

Selecţionerul de la U21 a recunoscut că absenţele de lot s-au simţit, dar a vorbit şi despre diferenţele dintre campionatele României şi al Spaniei.

Nu ştim dacă rezultatul ar fi fost altul dacă erau şi jucătorii lăsaţi la prima reprezenativă, poate doar jocul ar fi fost diferit. Au avut astăzi şansa să demonstreze ce pot şi alţi jucători, pentru unii fiind prima selecţie la echipa naţională. Nu vrea ca asta să fie o scuză, dar să nu uităm diferenţa dintre campionatul românesc şi cel din Spania”, a declarat Rădoi în conferinţa de presă de la final.

CE I-A TRANSMIS LUI DRAGOŞ NEDELCU

Mirel Rădoi a recunoscut că a avut o discuţie separată cu Dragoş Nedelcu în care i-a transmis să uite ce se întâmplă la echipa de club atunci când joacă pentru echipa naţională.

L-am făcut foarte bine să înţeleagă că trebuie să uite ce se întâmplă la club atunci când ajunge la echipa naţională. E clar că sunt discuţii pe care le am cu el la nivel individual. Nu aş fi vrut să le fac publice. Atât timp cât el face ce îi cer, sunt mulţumit”, a spus Rădoi.

Afla mai multe despre: radoiromanianationala,  

viewscnt
Articole similare