Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rădoi dă cărţile pe faţă! Răspunsul halucinant primit de la Puşcaş după ce l-a mustrat pentru cartonaşul galben încasat cu Germania

Rădoi dă cărţile pe faţă! Răspunsul halucinant primit de la Puşcaş după ce l-a mustrat pentru cartonaşul galben încasat cu Germania

Echipa națională

Comentarii

La meciul cu Germania, George Puşcaş a încasat un cartonaş galben stupid, devenind astfel suspendat pentru duelul cu Armenia.

În meciul cu Germania, ”tricolorii” aveau câteva obietive simple de urmat. Pe lângă planul tactic încropit de staff-ul tehnic al echipei naţionale, câţiva dintre jucătorii lui Mirel Rădoi trebuiau să încerce să nu fie avertizaţi împotriva nemţilor, pentru a nu fi suspendaţi la meciul cu Armenia.

Dacă Mihăilă, Niţă şi Chiricheş au reuşit să îşi asigure prezenţa pe teren luni seara, George Puşcaş a încasat un cartonaş galben stupid şi va fi indisponibil pentru duelul din Ghencea. Atacantul a fost avertizat pentru un gest nesportiv, lovind mingea din faţa lui Ter Stegen atunci când portarul voia să degajeze.

Rădoi dă cărţile pe faţă!

Mirel Rădoi a dezvăluit că a avut o disuţie cu vârful României despre imprudenţa sa, iar răspunsul pe care l-a primit a fost unul cu adevărat de necrezut. Puşcaş i-a răspuns selecţionerului că nu credea că va încasa galben pentru gestul său.

Cu Puşcaş am avut o discuţie că trebuie să fie mai atent la ce face şi la cum ia cartonaşul, că se poate întâmpla ca la o partidă importantă să fie singurul atacant din lot şi echipa să sufere. El a zis că nu a crezut că i se va da galben, că nu a dat în minge, a mişcat-o puţin”, a dezvăluit Rădoi.

Luni seara, România va primi vizita Armeniei, pe noua arenă din ghencea. Partida se va disputa de la ora 21:45 şi este decisivă în lupta pentru calificare, ”tricolorii” având nevoie de victorie pentru a putea spera în continuare la un loc la baraj.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniamirel rădoigeorge puşcaş 

viewscnt
Articole similare