Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rădoi, discuţie faţă în faţă cu Stoichiţă după scandalul de la meciul cu Islanda: "Am discutat. Trebuie să se termine"

Rădoi, discuţie faţă în faţă cu Stoichiţă după scandalul de la meciul cu Islanda: "Am discutat. Trebuie să se termine"

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi (40 de ani) a discutat faţă în faţă cu Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, după ce a trimis săgeţi către acesta după egalul cu Islanda.

Rădoi, discuţie faţă în faţă cu Stoichiţă după scandalul de la meciul cu Islanda: "Am discutat. Trebuie să se termine"

Mirel Rădoi l-a atacat pe Mihai Stoichiţă la finalul meciului cu Islanda (0-0, în Ghencea) pentru că directorul tehnic al FRF a strigat la jucători din tribună. Oficialul FRF a oferit şi el o replică, exclusiv pentru Telekom Sport, iar cei doi au discutat şi faţă în faţă, după aceste declaraţii.

Rădoi a dezvăluit că a avut o discuţie cu Stoichiţă şi că i-a cerut acestuia să înceteze să mai strige din tribună. „Da, am discutat cu domnul Stoichiţă. Dânsul a vrut doar să încurajeze băieţii, sunt trăiri, e un fost antrenor, înţeleg. Dar, lucrurile astea trebuie să înceteze. Dacă sunt oameni implicaţi direct, este o problemă”, a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Liechtenstein.

"Dacă aţi şef la FRF, aţi insista ca antrenorul să continue?". Mirel Rădoi, răspuns surprinzător la conferinţa de presă

Printre subiectele legate de meci, Mirel Rădoi a vorbit încă o dată despre viitorul său ca antrenor, la finalul preliminariilor pentru CM 2022. Selecţionerul naţionalei a spus că dacă ar fi şef la FRF acum ar insista ca antrenorul să rămână pe bancă, în ciuda ratării calificării la baraj, dar nu în orice condiţii.

Rădoi a dezvăluit că dacă ar fi mulţumit de munca antrenorului şi dacă toate lucrurile discutate la începerea mandatului ar fi fost făcut, atunci ar fi instat pentru continuare.

"(n.r. - Dacă aţi fi şef FRF, aţi insista ca antrenorul să continue indiferent de meciul de mâine?) Asta v-am spus imediat după meci, pentru că am avut acele discuţii când echipa avea şanse pt locul 2, acum mă întreb şi eu dacă FRF vrea să continue cu un antrenor care este pe locul 3. Din punctul meu de vedere aş face lucrul ăsta, aş continua dacă ceea ce s-a întâmplat în această perioadă de 2 ani jumate, dacă lucrurile discutate înainte au fost în regulă. Dacă nu, atunci evident că trebuie să vină altcineva.

Vom vedea în funcţie şi de jocul rezultatelor, discuţiile care pot fi după. Nu eşti zi de zi la antrenament, aşa că ai timp mai mult de discuţii", a spus Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel radoiechipa nationalastoichita 

viewscnt
Articole similare