Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Rădoi e un exemplu pentru noua generaţie de antrenori” Ce fost dinamovist mărturiseşte că ar investi oricând la echipa sa de suflet

”Rădoi e un exemplu pentru noua generaţie de antrenori” Ce fost dinamovist mărturiseşte că ar investi oricând la echipa sa de suflet

Dinamo București

Comentarii

Florin Bratu, fost antrenor la Dinamo şi fost selecţioner Under 18 al României a vorbit despre performanţa tricolorilor de la Campionatul European, dar şi despre situaţia de la Dinamo.

Performanţa ”tricolorilor mici” în faţa Croaţiei la Campionatul European de Tineret l-a încântat şi pe Florin Bratu, fost selecţioner al naţionalei Under 18 a României.

Acesta a vorbit la superlativ despre pretaţia jucătorilor români şi despre potenţialul lor, însă şi despre Mirel Rădoi, selecţionerul pe care Bratu îl consideră un adevărat model: ”Mirel Rădoi e un antrenor pe care îl apreciez mult. Un exemplu poate pentru noua generaţie de antrenori. Se naşte o echipă frumoasă, trebuie să avem grijă de ea, pentru că va fi viitorul echipei naţionale mari. A arătat foarte bine aseară (n.r marti), îi felicit pe această cale şi sper ca meciul de aseară să fi fost doar începutul pentru că am văzut o emulaţie foarte bună. Lumea sportului, românii în general, simţeau nevoia de rezultate la nivel de echipă naţională” a mărturisit Florin Bratu.

Sosirile lui Eugen Neagoe şi Florin Prunea la Dinamo recalibrează gruparea din Ştefan cel Mare, crede Bratu. Acesta a mărturisit că dacă ar avea potenţialul financiar necesar s-ar implica oricând la Dinamo ca investitor: ”Prunea şi Neagoe au demonstrat la Iaşi atunci când au lucrat împreună că pot face o echipă bună. Sunt doi oameni ambiţoşi şi sper să le meargă bine la Dianmo pentru că acest club are nevoie de emulaţie şi de rezultate. Pentru a chema şi suporterii la stadion. Doar 3 milioane dacă aş avea, vă daţi seama că mi-ar fi greu să îi dau pe toţi pentru Dinamo. Dar dacă aş avea mai mult de 3 milioane la cât ţin eu la clubul ăsta cu siguranţă aş face tot posibilul să ajut”

Noile achiziţii din Ştefan cel Mare sunt privite cu ochi buni de fostul tehnician dinamovist: ”Bejan a jucat cu Astra în play-off. Nu ştiu dacă e o regulă dacă au jucat în play off cu celălalte echipe să vină şi la Dinamo să joace. Cel mai important e dacă ei se vor integra, dacă se vor adapta repede la condiţiile şi stilul lui Dinamo pentru că la Dinamo nu e uşor sp joci” a mai declarat Florin Bratu.

Afla mai multe despre: florin bratudinamoechipa naţională 

viewscnt
Articole similare