Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rădoi face ordine la echipa naţională. Jucătorii tineri trebuie să se înţeleagă cu cei experimentaţi. Altfel vor exista consecinţe | VIDEO

Rădoi face ordine la echipa naţională. Jucătorii tineri trebuie să se înţeleagă cu cei experimentaţi. Altfel vor exista consecinţe | VIDEO

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a demonstrat că este un antrenor excelent când vine vorba să lucreze cu fotbaliştii tineri. Într-un an şi jumătate petrecut la naţionala de tineret, noul selecţioner i-a dus pe micii tricolori până în semifinalele Campionatului European.

Rădoi promite să creeze o simbioză şi la naţionala de seniori, acolo unde există deja o serie de fotbalişti pe care i-a antrenat la România U21, dar şi mulţi veterani. Primul obiectiv al lui Rădoi este calificarea la Euro 2020. Pe 26 martie, tricolorii vor juca în Islanda meciul din semifinalele barajului. 

„Va trebui să găsim un mix, pentru că e clar pentru toată lumea că în momentul de faţă jucătorii de la tineret, chiar dacă au avut meciuri importante, e foarte dificil să facă pasul cu toţii pentru prima reprezentativă, să aibă şi rezultate.

Dacă sunt adevărate aceste zvonuri care au apărut în presă între jucători, trebuie să îi facem să înţeleagă că până la urmă interesul nostru este comun şi va trebui să devenim o familie şi o vom face.  Cine nu va face acest lucru, lucrurile sunt simple. Cine vrea să vină trebuie să o facă de plăcere şi cu pasiune pentru ţara lui, cine nu poate să rămână acasă, lucrurile stau foarte simplu.

Şi eu am trecut prin lucrurile acestea şi eu am intrat în vestiarul Stelei cu jucători ca Belodedici şi am ştiut să salut, am ştiut să respect. Cred că de aici trebuie să plecăm. Ca să poţi să fii respectat, trebuie să respecţi mai întâi şi asta trebuie să înţeleagă toţi jucătorii, indiferent de vârstă. 

Cei tineri trebuie să îi respecte pe cei bătrâni. Dacă nu vor înţelege acest lucru, atunci vom aborda altfel această situaţie”, a declarat Mirel Rădoi la conferinţa sa de prezentare în calitate de selecţioner.

Afla mai multe despre: radoiromaniaechipa nationalatineribatrani 

viewscnt
Articole similare