Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rădoi, înaintea meciului carierei: "Nu avem ce să căutăm la Euro dacă nu reuşim asta!". Mesajul selecţionerului înaintea duelului de vineri

VIDEO | Rădoi, înaintea meciului carierei: "Nu avem ce să căutăm la Euro dacă nu reuşim asta!". Mesajul selecţionerului înaintea duelului de vineri

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi crede că în cazul unei victorii la Cluj, împotriva Ţării Galilor, naţionala de tineret are 95% şanse să ajungă la primul turneu final după 21 de ani. Ultimul meci din grupa de calificare este marţi, la Ploieşti, împotriva selecţionatei din Liechtenstein.

Rădoi a trecut prin momente importante în cariera de jucător. Urmează poate cel de referinţă ca antrenor. 
 
"Nu am realizat nimic, mai avem două finale, mâine este prima, pe urmă ar trebui să ne gândim ce ar însemna un turneu final al CE.  Dacă vom câştiga în faţa Ţării Galilor spun că avem 95% şanse de calificare. Ne-ar mai trebui un singur punct în meciul cu Liechtenstein, nu am avea ce să căutăm la Euro dacă ne-am teme pentru o remiză în faţa lor" a fost tranşant Rădoi. 
 
Cu Nedelcearu suspendat şi Marco Dulca accidentat, Rădoi ştie că va fi greu împotriva galezilor. 
 
"Băieţii ştiu să treacă împreună prin momente grele, cu cât ne apropiem de calificare emulaţia publicului va fi tot mai mare, sperăm că mâine seară lumea să aibă cuvinte de laudă la adresa noastră. Pe lângă calitatea individuală, toţi au înţeles că trebuie să dea totul pentru echipă, e un mare avantaj faţă de celelalte generaţii, inclusiv a mea. În mare parte m-am hotărât în privinţa primului 11, mai aştept ultimul antrenament şi discuţiile individuale cu ei ca să mă decid asupra tuturor posturilor " a mai precizat Rădoi.
 
Naţionala mică a trăit un adevărat coşmar în 2008 în faţa Ţării Galilor. Atunci, "dragonii" câştigau cu 3-0 la Iaşi. 
 
"Ţara Galilor este cea mai periculoasă echipă din grupă când nu are mingea, aşteaptă greşeala adversarului cu un joc simplu şi bine pus la punct, mă aşteptam să aibă mai multe puncte. Nu intrăm cu gândul de a face un rezultat de egalitate, vă spun la sfârşitul partidei dacă mă mulţumeşte o eventuală remiză, cel mai important este ca la final să ne putem uita în ochii fiecăruia şi să fim conştienţi că am dat totul" a încheiat selecţionerul tricolorilor mici. 
 

Afla mai multe despre: rădoiromânia u21ţara galilor 

viewscnt
Articole similare