Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rădoi, mesaj către jucătorii de la U21: cele două principii de la care nu se va abate. Câţi fotbalişti are în vedere

Rădoi, mesaj către jucătorii de la U21: cele două principii de la care nu se va abate. Câţi fotbalişti are în vedere
Comentarii

Mirel Rădoi este noul selecţioner al reprezentativei U21 a României, pe care are misiunea să o califice la Europeanul de anul viitor.

„Deja este un vis devenit realitate şi vă spun sincer că nu mă aşteptam. Chiar dacă nu am mai antrenat după preioada Steaua, am urmat cursurile Şcolii de Antrenori şi am învăţat multe. Voi repeta ce am făcut şi la Steaua. Punctul unu, indiferent că suntem la o echipă de club sau una de naţională, trebuie să existe respect.

Al doilea este disciplina iar al treilea e că trebuie să înţeleagă importanţa tricoului pe care îl au. Le vorbeşte unul care a pornit de la prima naţională de juniori şi a trecut pe la toate până la cea mare.

În fotbal, e risc şi dacă începi campania, o iei la jumătate sau o termini. Fotbalul e frumos pentru că e imprevizibil. Dacă mi-era frică nu eram aici. Văd puţin diferit lucrurile, de câteva luni monitorizez jucătorii, am avut norocul ăsta şi mi-a fost mai uşor. Nu vorbesc de 20 şi ceva de jucători, ci de cei 86 pe care îi avem în vedere. I-am urmărit atent şi poate fi un avantaj” - a spus Mirel Rădoi. 

CONFERINŢA INTEGRALĂ VIDEO

Afla mai multe despre: mirel radoiselectioner u21romania 

viewscnt
Articole similare