Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rădoi, posibil duel cu Klopp sau Nagelsmann? Federaţia Germană are patru variante pregătite pentru a-l înlocui pe Joachim Low în preliminariile Cupei Mondiale. Toate detaliile

Rădoi, posibil duel cu Klopp sau Nagelsmann? Federaţia Germană are patru variante pregătite pentru a-l înlocui pe Joachim Low în preliminariile Cupei Mondiale. Toate detaliile
Comentarii

Viitor adversar al României în preliminariile Cupei Mondiale din Qatar, Germania se pregăteşte de finalul erei Joachim Low. Jurgen Klopp sau Julian Nagelsmann sunt printre numele vehiculate care i-ar putea succede lui Joachim Low.

România face parte din grupa J în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. Mirel Rădoi, selecţionerul primei reprezentative, s-ar putea duela potrivit presei germane cu un alt selecţioner decât Joachim Low. Patru variante au început să prindă contur potrivit presei germane

Cu cine se duelează Mirel Rădoi?

Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, va rămâne în funcţie şi la Campionatul European din 2021, a anunţat, luni, federaţia germană.

"Conducerea DFB a decis să continue cu selecţionerul Joachim Low drumul dificil al reîntineririi naţionalei început în  martie 2019", a anunţat forul german.

În vârstă de 60 de ani, Low este în funcţie de 14 ani, însă după Campionatul European ar urma să părăsească prima reprezentativă. Nu mai puţin de patru nume importante se luptă pentru banca tehnică a ”panzerelor” anunţă presa internaţională.

Hans-Dieter Flick, Ralf Rangnick, Jurgen Klopp şi Julian Nagelsmann sunt numele luate în calcul de Federaţia Germană de Fotbal.

Klopp a fost întrebat despre postul de selecţioner al Germaniei, care poate rămâne liber după o eventuală demitere a lui Joachim Low: “În viitor, poate. Acum? Nu. Nu am timp, am un job -  un job destul de intens. Nu sunt sigur dacă cineva a întrebat de mine sau altceva, dar dacă ei nu ştiu, am un job la Liverpool. Şi chiar dacă perioada este una rea din nou, îmi place!” Klopp este antrenorul lui Liverpool din 2015. Germanul a venit pe Anfield, după 7 ani petrecuţi la Borussia Dortmund, echipă cu care a câştigat de două ori titlul, de două ori Supercupa şi o dată Cupa, în Germania.

Hans Dieter Flick, antrenorul lui Bayern Munchen şi Julian Nagelsmann, antrenor la Leipzig, au angajamente ferme în acest moment şi pare extrem de dificil ca Federaţia Germană să-i poată convinge în acest moment. Nagelsmann a confirmat deja că se simte mult prea tânăr pentru o asemenea poziţie.

Singura variantă viabilă în acest moment pentru înlocuirea lui Low pare să fie Ralf Rangnick, tehnician care în vară a fost la un pas să preia AC Milan. Rangnick (62 de ani) are o experienţă bogată şi este un tehnician care pare capabil să facă schimbul de generaţii dorit de Federaţia Germană. El s-a remarcat de-a lungul timpului şi prin faptul că a descoperit jucători precum Joel Matip, Sadio Mane, Roberto Firmino sau Naby Keita. Ultima dată, Ralf Rangnick a antrenat la Leipzig şi a dus echipa în UEFA Champions League, după ce a promovat-o în Bundesliga. De asemenea, cu Schalke a atins semifinalele UEFA Champions League.

Afla mai multe despre: joachim low 

viewscnt
Articole similare