Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rădoi şi Gigi Becali s-au împăcat. "Mirel e pe drumul bun, dacă face bine ne batem cu marile puteri ale Europei"

Rădoi şi Gigi Becali s-au împăcat. "Mirel e pe drumul bun, dacă face bine ne batem cu marile puteri ale Europei"

Fotbal intern

Comentarii

Gigi Becali a vorbit despre Mirel Rădoi pe care l-a felicitat pentru reuşita României din meciul cu Macedonia de Nord.

Gigi Becali pare că s-a împăcat cu finul său, Mirel Rădoi şi s-a arătat încântat de faptul că la echipa naţională sunt prezenţi mulţi fotbalişti de la FCSB care au evoluat şi în victoria contra Macedoniei, cu scor 3-2.

Mirel Rădoi şi Gigi Becali s-au împăcat

Gigi Becali a acordat un interviu pentru AS.ro, în care a discutat despre echipa naţională şi despre Mirel Rădoi. Patronul din Pipera s-a simţit foarte bine când a văzut în componenta echipei naţionale, mai mulţi fotbalişti de la FCSB, care au ajutat-o pe România să câştige primul meci din campania de calificare pentru Campionatul Mondial din Qatar, care va avea loc în 2022.

Becali a spus că finul său, selecţionerul României, nu lua fotbalişti de la echipa roş-albastră pentru a nu spune lumea că se bagă naşul său peste el.

"Mirel e pe drumul bun. El nu lua jucători de la FCSB să nu zică lumea că e naşul său, dar nu vreau să mai comentez asta. Mirel e pe drumul bun. Asta zic eu", a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Gigi a mai declarat faptul că este încântat de ceea ce a văzut la meciul echipei naţionale şi în mod special s-a referit la Florin Tănase care a deschis scorul cu Macedonia. Patronul liderului din Liga 1, crede că Mirel Rădoi face o treabă bună cu România şi că va putea face performanţe foarte bune în viitor.

Dacă Mirel face bine, noi, în doi ani, ne batem cu marile puteri ale Europei. Avem Olaru, Moruţan, Cicâldău, Şut, Man, Coman, Tănase, Mihăilă. Peste un an nu o să aibă ce să facă.

O să fie greu să facă selecţie, prea multe valori. O să vedeţi voi. Moruţan şi Olaru trebuiau să fie la echipa mare de acum. O să fie naţionala din jucători de la FCSB. O să vedeţi", a adăugat patronul lui FCSB.

România - Germania va avea loc la Bucureşti pe Arena Naţională, de la ora 21:45, duminică, 28 martie, iar meciul va fi transmis în format live text pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalimirel radoi 

viewscnt
Articole similare