Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rădoi ştie ce antrenor va veni la echipa naţională în locul lui. ”După discuţiile pe care le-am avut cu ei, o să numească un astfel de antrenor!”

Rădoi ştie ce antrenor va veni la echipa naţională în locul lui. ”După discuţiile pe care le-am avut cu ei, o să numească un astfel de antrenor!”

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a ratat, duminică seară, calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1 în faţa Islandei.

Mirel Rădoi a decis ca după ratarea barajului pentru Cupa Mondială 2022, să renunţe la banca tehnică a echipei naţionale. La conferinţa de presă, el a dezvăluit că, din informaţiile lui, naţionala va avea tot un antrenor român.

”După discuţiile pe care le-am avut cu ei, o să numească un astfel de antrenor!”

”Nu ştiu ce antrenor ar trebui să vină şi nu vreau să intru în acest subiect. Nu vreau să intru în jocul ăsta. Eu v-am spus părerea mea atunci. Soluţii nu mai am. Până la urmă, cei de la FRF ar trebui să fie la fel inspiraţi cum au fost cu mine. M-au adus şi la tineret, apoi la naţionala mare. Chiar dacă nu m-am calificat. 

Nu ştiu, cred că cel mai bine ar fi să îl întrebaţi pe preşedinte şi pe directorul tehnic. Este şi român, iar după discuţiile pe care le-am avut cu ei, o să numească un antrenor român. Este posibil în momentul de faţă să vină oricine”, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă.  

Ratarea barajului înseamnă şi că România nu se califică pentru a 6-a oară consecutiv la un Campionat Mondial, după ediţiile Coreea de Sud/Japonia 2002, Germania 2006, Africa de Sud 2010, Brazilia 2014, Rusia 2018, urmând absenţa din Qatar 2022.
 

Afla mai multe despre: rădoi-românia-frf 

viewscnt
Articole similare