Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin a fost prezentat oficial la Sampdoria! ”Vreau să progresez!” Primele declaraţii ale fundaşului român

Radu Drăguşin a fost prezentat oficial la Sampdoria! ”Vreau să progresez!” Primele declaraţii ale fundaşului român

Serie A

Comentarii

Radu Drăguşin a fost prezentat oficial la Sampdoria.

Fundaşul român în vârstă de 19 ani a fost împrumutat de Juventus la Sampdoria în acest sezon. Momentul prezentrării sale la noua echipă a fost întârziat de faptul că apărătorul central a fost solicitat de de către Florin Bratu la naţionala U21. 

Drăguşin a îmbrăcat pentru prima dată tricoul Sampdoriei, iar în acest sezon va evolua cu numărul 19 pe spate. De asemenea, el a oferit şi primele declaraţii şi a spus că vrea să progreseze la noua echipă. 

”Mă simt bine aici, abia aştept să debutez!”

”Sunt dornic să arăt de ce sunt capabil, ce calităţi am. Mă simt bine aici, abia aştept să debutez. M-am pregătit alături de mari fundaşi şi campioni europeni, Bonucci şi Chiellini. Întotdeauna m-au ajutat, m-au sprijinit. De le ei poţi învăţa multe lucruri ca să te descurci pe teren.

Ştiu să intuiesc acţiunile adversarilor, sunt bun la marcaj şi am şi tehnică, acestea ar fi calităţile mele. Acum, pot învăţa şi de la veteranul Fabio Quagliarella. Vreau să progresez aici, să ajut echipa să fie cât mai sus în clasament”, au fost primele declaraţii ale fundaşului român. 

Reacţia lui Radu Drăguşin după ce impresarul său l-a atacat pe Bratu pentru că l-a lăsat pe bancă

Radu Drăguşin (19 ani) a reacţionat după ce a fost lăsat pe banca de rezerve aproape tot meciul de Florin Bratu, noul selecţioner al României U21, în amicalul cu Georgia U21, scor 1-1. Fundaşul împrumutat de Juventus la Sampdoria ar fi plâns că nu a fost titular, potrivit impresarului său, dar Drăguşin a spus că îi respectă decizia lui Bratu şi că a primit explicaţii pentru modul în care a ales acesta.

Florin Bratu, noul selecţioner al României U21, l-a lăsat pe banca de rezerve pe Radu Drăguşin, fotbalistul lui Juventus împrumutat la Sampdoria, în meciul pe care tricolorii mici l-au jucat împotriva Georgiei U21 (1-1). I-a preferat pe Screciu şi Racoviţan, iar această decizie a provocat o reacţie vehementă din partea impresarului, care l-a atacat pe Bratu.

La finalul partidei, după ce Drăguşin a jucat în ultimele minute, fundaşul lui Juventus a reacţionat şi a spus că şi-ar fi dorit să fie titular, dar a primit explicaţii din partea lui Bratu pentru decizia sa. Nu a dorit să comenteze cele spuse de impresarul Florin Manea şi a spus că va respecta deciziile sale mereu, chiar dacă e dezamăgit.

 

”E ok, am început să ne cunoaştem, să legăm relaţii de joc şi este începutul unei noi generaţii. Eu nu am vorbit cu impresarul meu încă, nu ştiu nimic despre ce vorbiţi. Dacă aceasta este decizia selecţionerului... Este decizia lui şi o respect total, nu sunt eu în măsură să îi critic sau să îi judec decizia.

Mi-a dat nişte explicaţii şi, cum am spus, este decizia lui. Dezamăgit... Vă daţi seama că toată lumea îşi doreşte să joace cât mai mult. Toţi au acel orgoliu în ei să joace şi să demonstreze cât de buni sunt. Ocazia mea va veni şi eu aştept cu nerăbdare", a spus Radu Drăguşin, după România U21 - Georgia U21.

Radu Drăguşin ar putea să debuteze pentru Sampdoria contra lui Inter Milano, duminică, de la ora 13:30. 

Afla mai multe despre: radu drăguşin-sampdoria-serie a 

viewscnt
Articole similare