Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin a luat cuvântul: "Sunt în cel mai bun moment al carierei, dar îmi doresc să mă îmbunătăţesc!". A "dat din casă" după Genoa - Salernitana 1-0

Radu Drăguşin a luat cuvântul: "Sunt în cel mai bun moment al carierei, dar îmi doresc să mă îmbunătăţesc!". A "dat din casă" după Genoa - Salernitana 1-0

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani), fotbalistul român al momentului, a luat cuvântul după Genoa - Salernitana 1-0, în Serie A. Fundaşul central s-a declarat "în cel mai bun moment al carierei", dar a spsu că vrea să se îmbunătăţească din toate punctele de vedere.

Nou-promovata Genoa are un cuplu de fundaşi centrali de fier, Drăguşin-Bani, despre care românul a vorbit după victoria cu Salernitana. Radu Drăguşin a "dat din casă" şi a spus cum reuşeşte să se impună în duelurile cu adversarii.

Radu Drăguşin, cuvinte de laudă pentru colegul Bani şi antrenorul Gilardino

Fundaşul central român l-a lăudat pe colegul său din defensiva Genoăi, Mattia Bani, dar şi pe antrenorul Alberto Gilardino. Drăguşin, curtat de mai multe echipe importante din Europa, a vorbit despre calităţile sale şi despre cum reuşeşte să se impună în dueluri cu adversarii.

"Mă simt bine, sunt în formă, sunt în cel mai bun moment al carierei, însă îmi doresc să merg mai departe şi să mă îmbunătăţesc. Mă folosesc foarte mult de fizicul meu şi de loviturile de cap, iar mereu încerc să câştig cât mai multe dueluri posibil.

Alături de Bani am creat o defensivă puternică, iar adversarilor le este dificil să marcheze împotriva noastră. Trebuie să rămânem la fel de concentraţi şi să avem aceeaşi dorinţă de a nu încasa goluri. Avem nevoie de şi mai multe puncte.

Datorită experienţei sale din fotbal, antrenorul Gilardino încearcă mereu să ne transmită ce ar trebui să îmbunătăţim. Avem multă încredere în el şi cu siguranţă va avea o carieră grozavă ca antrenor", a spus Radu Drăguşin, pentru DAZN, citat de Calcio Mercato.

Radu Drăguşin a jucat al zecelea său meci din tot atâtea posibile la Genoa, în Serie A, după promovarea echipei din Serie B. Fundaşul are în cont o pasă decisivă.

  • 10 milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: radu dragusinserie agenoadeclaratii 

viewscnt
Articole similare