Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin, declaraţie a la Zlatan înaintea meciului cu Georgia: ”Nu am idol, eu sunt singurul meu idol”. Cu ce vedetă de la Juventus se înţelege cel mai bine

Radu Drăguşin, declaraţie a la Zlatan înaintea meciului cu Georgia: ”Nu am idol, eu sunt singurul meu idol”. Cu ce vedetă de la Juventus se înţelege cel mai bine
Comentarii

Radu Drăguşin s-a reunit cu naţionala U21 înaintea amicalului cu Georgia şi a oferit un interviu pentru FRF TV.

Radu Drăguşin a fost convocat la naţionala U21 pentru meciurile amicale împotriva Angliei şi a Georgiei. Deşi primul dintre acestea a fost anulat, fundaşul central va mai avea şansa de a juca în al doilea, pe 7 septembrie, pe Stadionul Anghel Iordănescu, din Voluntari.

Până atunci, fotbalistul lui Juventus, de abia împrumutat la Sampdoria, a oferit un interviu inedit pentru FRF TV. Drăguşin a vorbit despre colegii de la Torino, dezvăluind cu care dintre aceştia este cel mai apropiat, înainte de a fi întrebat despre idolul său din fotbal.

Radu Drăguşin, declaraţie a la Zlatan înaintea meciului cu Georgia

Am mai mulţi buni prieteni acolo, dar mă înţeleg în mod special cu unul, cu Chiellini, care mereu m-a sfătuit în orice domeniu aveam nevoie, atât fotbal, cât şi uman. Iar eu nu am idol, eu sunt singurul meu idol, pentru că nu mă interesează să copiez pe cineva, mă interesează doar de mine, să devin cât mai bun”, a declarat Drăguşin, pentru FRF TV.

Naţionala U21 se află la prima acţiune sub comanda noului selecţioner, Florin Bratu, după ce fostul jucător al lui Dinamo i-a luat locul lui Adi Mutu pe bancă, odată cu plecarea ”Briliantului” la FC U Craiova.

Costel Pantilimon, transferul surprinzător dorit de grandul din Liga 1! Întăriri masive: numele importante aşteptate

Afla mai multe despre: radu drăguşingiorgio chielliniechipa naţionalănaţionala u21românia u21,  

viewscnt
Articole similare