Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin, doar rezervă contra Olandei: ”Jucam cu el titular, fără emoţii!” EXCLUSIV

Radu Drăguşin, doar rezervă contra Olandei: ”Jucam cu el titular, fără emoţii!” EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România debutează la turneul final U21 din Ungaria şi Slovenia contra Olandei. La Telekom Sport, Daniel Pancu a vorbit despre cum arată echipa aleasă de Adrian Mutu.

Fostul internaţional a descris echipa aleasă de Adrian Mutu ca fiind una ofensivă, care cel mai probabil va căuta posesia şi golurile:

”O echipă care nu are nimic de pierdut. Va încerca să-şi facă jocul, să aibă posesia. Ai cinci jucători de atac, fundaşi laterali mai puţin ofensivi. Nu cunosc foarte bine Olanda, l-am văzut pe Adrian Mutu explicând că este o echipă care marchează foarte uşor. Echipa noastră mi se pare ofensivă, fără complexul acela de inferioritate care ne-a încântat pe toţi în Italia” a explicat Daniel Pancu, la Sport Report de la Telekom Sport.

Radu Drăguşin este doar rezervă contra olandezilor, dar Pancu spune că fundaşul lui Juve putea să joace titular, fără probleme: „Depinde şi de cum studiezi adversarul. Probabil Adrian Mutu a studiat atacanţii adverşi mult mai bine şi ştie de ce l-a ales pe Ciobotariu. La fizic nu are nicio legătură cu vârsta, nu arată în niciun caz de 18 ani. Vine de unde vine, în ultimul timp a fost luat în calcul, a fost şi pe banca de rezerve, a mai prins şi câteva minute, l-aş fi jucat fără emoţii” a mai spus Pancu.

Cum arată formaţia de start aleasă de Adrian Mutu: Vlad - Haruţ, Paşcanu, Ciobotariu, Boboc - Ciobanu, Marin, Olaru - Măţan, Ganea, Moruţan

Afla mai multe despre: radu drăguşinpancu,  

viewscnt
Articole similare