Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin, dorit de Barcelona! Fundaşul român ar putea bifa un transfer istoric

Radu Drăguşin, dorit de Barcelona! Fundaşul român ar putea bifa un transfer istoric

Fotbal

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) se află într-o formă extraordinară. Este titular de drept la Genoa, în Serie A, dar şi în echipa naţională a României, iar acest lucru a atras atenţia marilor formaţii europene.

Dacă despre interesul formaţiilor din Premier League se ştia - în special Tottenham, Newcastle şi Crystal Palace - se pare că un alt ”colos” al fotbalului european a intrat pe fir.

Barcelona îl vrea pe Radu Drăguşin

Potrivit informaţiilor oferite de prosport.ro, un agent foarte apropiat clubului Barcelona s-a interesat, în aceste zile, despre situaţia fotbalistului român Radu Drăguşin, în vederea unui eventual transfer.

Acesta a dorit să ştie câţi ani de contract mai are Radu cu Genoa, dar şi care ar fi suma pentru care clubul ar fi dispusă să se despartă de acesta. De asemenea, acesta ar fi dorit să ştie şi ce alte cluburi s-au mai interesat despre jucător în ultima perioadă.

Se vehiculează că AC Milan a înaintat, deja, o ofertă pentru Radu Drăguşin, care se ridică la aproximativ 27.000.000 de euro cu tot cu bonusuri. Cu toate acestea, Genoa solicită undeva la 40.000.000 de euro, sumă pe care Newcastle ar putea să o ofere chiar din această iarnă, dacă nu cumva intervine puternic şi Barcelona în această ”cursă”.

  • Dacă se vor plăti 40.000.000 de euro în schimbul lui Radu Drăguşin, va deveni cel mai scump fotbalist român din istorie.

Drăguşin, peste Gvardiol?

În ultima etapă din Serie A, în ciuda eşecului suferit contra lui AC Milan (0-1), apărătorul român a fost lăudat de presa din peninsulă, care l-a caracterizat ”de netrecut”.

Viorel Moldovan consideră că Radu Drăguşin nu este cu nimic mai prejos decât Josko Gvardiol, croatul pentru care Manchester City a plătit, în vara recent încheiată, nu mai puţin de 90.000.000 de euro.

”Drăguşin e 10 clase peste Gvardiol în momentul de faţă! Eu aşa văd. Îl foloseşte şi fundaş stânga (n.r.- pe Gvardiol). Cu ce e mai bun Gvardiol decât Drăguşin? Atât! (n.r. că e dintr-o piaţă croată mult mai puternică decât cea românească).

A ajuns să fie element principal la Genoa şi să ţină apărarea în spate!”, a declarat Viorel Moldovan, potrivit Prima Sport.

Afla mai multe despre: dragusinbarcelonagenoatottenham 

viewscnt
Articole similare